273

СЛАВИ Номер 1

преди 3 години

Няма втори като Слави.Няма първи като него.Единствен. Неповторим.Легенда.. Класика.Той е един НЕВЪОБРАЗИМ феномен,една цяла енциклопедия и култура.Уча се от него. Израстнах, порастнах с него. С музиката, идеалите, ценнодтите, позициите и великодушието му. Той е човек достоен да управлява България. Той е достоен за респект и възхищение.Обичам те, Слави, като твоя почитателка и съгражданка.Обичам те като музикант, звезда, обществена личност, българин и човек.ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА ТЕ ОБИЧАМ

272

ББ

преди 3 години

До Анонименхаха Недялко ти ли си бре...само ти си плющиш по 50 плюса на простотийте и цинизмите които бълваш,да не ти подариха сайтчето,изразните,правоймащ,...ама не можахте да промените реалността...и това е началото...18% ще се превърнат в 80% за този които тръгне с Народа ни и работи за Лустрация,избираеми прокурори,независима Съдебна система,Справедливи и Строги Закони за всички,Образование,Здраве...останалото е лъжи и отклоняване на вниманието с клюки...беден духом!!!

271

PETKO VOJVODA

преди 3 години

TE POGREBAHA BULGARIA

270

kovid=ldiot

преди 3 години

gnasnata paterica na peevski i boiko

269

Анонимен

преди 3 години

Ще го гоним като Бареков

268

Анонимен

преди 3 години

Слави да бяга при Мангъра за една кофа чай!

267

Анонимен

преди 3 години

Чалгар ще управлява България ЖАЛНА НИ МАЙКА НА БЪЛГАРИТЕ УЖАС ПЕВЦИ АРТИСТИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ,, ТРЪГВАМ ЗА ТЕРМИНАЛ 1,2

266

Анонимен

преди 3 години

ПОМНИТЕ ЛИ ЦИРКОВЕТЕ НА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ И КОФИТЕ С ФЕКАЛИИ С КОИТО УЖ ГО ЗАЛИВАЛА ФЕДОСОВА- ГНУСНА И НЕЧИСТОПЛЪТНА РАБОТА- ДА ДЕ АМА ТОЯ ЦИРК НИ ИЗЛЕЗЕ НАД 4 000 000 000 А С БЕЛО СЛАВ КОЛКО ЛИ ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ- НЯМА ДА БОЛИ ПО МАЛКО.

265

Аз

преди 3 години

Сърдития на цял свят с....Ковид,ама нали нямаше вирус,пандемията беше измислица,затварянето беше лъжа,маските бяха фалш. А сега се разболя и се скри,така ли ще управлява,айде започна се.Честито ви,чалгари.

264

АНОНИМ

преди 3 години

ЧАЛГАРИНА НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЕЗ ПРЕДНИЯТ ДЕН ДА Е ЗАПИСАН И КОРИГИРАН НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА " УМНИ"ТОТАЛНО ЖАЛКО ПАДЕНИЕ

263

Хитър Петър

преди 3 години

С влизането на Има такъв народ във парламента намалява шанса за принудително ваксиниране на всички нас. Бъдете доволни!

262

аз

преди 3 години

Абе избрахме си най-мълчаливото интернет правителство...Слави се разболя уж,*** исчезна рязко...боки стои до дувара вкъщи и кара портиера му да го снима..БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИВ

261

ХАЙ ЧАЛГАРИ

преди 3 години

ЧАЛГАРЯ НА БАНДУСТАН ЧАЛГАРИЯ ГА ОЗДРАВЯЙ ОБЕЩАЛ ДА РАЗДАВА ФЕРАРИТА- ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН- КАКВО МУ ТРЯБВА ДРУГО НА ЧОВЕК- НЪЛ БЕЛО СЛАФ- ВИЖ КВО СИ ИЗБРАХМЕ!

260

хапни дръвцето

преди 3 години

Този се заиграваше с Мангъра и други като него. Вируса бил ала -бала, а? А, сега за урок хапни дръвцето!!!! Пада ти се дето саботираш здрвната система!

259

мак

преди 3 години

Не посмя да се покаже, избяга от въпроси и коментари. Без сценарий какво може да каже, освен да изпее за едно ферари.

258

Анонимен

преди 3 години

Искахме да гласуват младите. Е, гласуваха! Ако Криско или Галена бяха се кандидатирали сигурно и те щяха да спечелят.

257

Dinosaurus

преди 3 години

Славчо, дядовото, човек предполага, Господ разполага ! От пясъчна кула пак опасно се пада. Това не ти е чалгата, утре по тебе ще хвърчат яйца, бутилки камъни и домати. И няма да си на екрана, а на пангара. И няма да си на сцената, а на улицата, между възпитаните от теб чалгари! Ще искат Ферарита и пътщша за тях, пари мадами и за кръчми, не пс*вни и песнички... мисли му

256

Монката

преди 3 години

Къде се скри бе чалгар? Нали нямаше ковид

255

Монката

преди 3 години

Къде се скри бе чалгар? Нали нямаше ковид

254

Недоразбрал

преди 3 години

Има таъв народ?!Да,да, наистина има такава плява и благодарение на Славуца изведнъж установихме,че от тоз народ дето бяха умните,най добрите,най работливите,най интелигентните българи,май нищо не е останало?!Останали са 85%ви им бе ци ли по Иво Христов тунинговани с чалга прогресив и екипирани със смарт телефони,размятвайки ги доволно и щастливо на концертите на Учиндолецът!Така,че ще ви донеса адът си е татуирал избраникът на тълпата!Мога да кажа само ,АМИН,да ви се сбъднат желанията!!