44-ото Народно събрание се очертава арена за много млади депутати, които тепърва ще трупат опит. На трибуната обаче няма да виждаме редица известни парламентаристи, които бяха неизменна част от всеки дебат. Чували са ги дори тези, които не се интересуват от политика.

Още по темата

Следващото НС ще се конструира без няколко именити юристи - Михаил Миков, Янаки Стоилов, както и Цецка Цачева и Четин Казак.

С парламента се сбогуват още Лютви Местан и Хюсеин Хафъзов. Единият - известен с екзактността си, а другият - прочул се с вкарването в обращение на нова дума - "ваканцувам".

Заради подредбата на листите много от хората на Сидеров също остават извън парламента. Сред тях е Магдалена Ташева, която написа прочувствено послание във Facebook и помоли за тишина.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

38

синигер

преди 5 години

браво на народа, мисли правилно, изхвърли рабфагаджийката Цецка.Корнелия неправилномахна янаки, миков и другите, загуби поне пет депутата.

37

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

36

Анонимен

преди 5 години

дай боже, да не ги виждаме, обаче гребарите си остават нагли и лично най-главния ГРОБАР иска да ни пробута Цецка отново, ВЪПРЕКИ че народи и каза няколко пъти НЕ