Снимка: архив Булфото
fallback

ДОСТ няма да признае резултатите от изборите заради блокадите по границата. Това стана ясно от думите на кандидата за депутат на партията Георги Боздуганов.

"ДОСТ няма да признае резултатите от изборите заради потъпкването на Конституцията", каза той пред bTV и допълни: "В България не бяха допуснати български граждани, за да упражнят правото си на глас".

Александър Симов, който най-вероятно ще стане депутат от БСП от Кърджали, нарече ДОСТ заплаха за националната сигурност на страната и сравни формацията на Местан с опасен вирус.

Кърджалийският лидер на ДПС Хасан Азис отчете политическата зрялост на движението си. Той предупреди, че има опасност ДОСТ да се превърне в опасен медиен образ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Питам?

преди 7 години

ДОСТ - означавало приятел.Като е толкова приятелски настроен, защо не прати самолети и автобуси, да събере всички българи по света,а не само турци от Турция да докарва.

93

third world

преди 7 години

Хората с двойно гражданство НЕ трябва да могат да гласуват. За чий им е да се месят в нашата политика, Турция е по-развита страна, с по-добра икономика, образование, инфраструктура. Да се изнасят натам и да не се връщат. Това, че изобщо имаме граница с такава държава, ни прави много уязвими и ще създаде куп проблеми в бъдеще с тези навлеци, идващи да гласуват, с тези незаконни етнически партии и с лудия им султан Ердоган. Или поне да имахме кураж като гърците.

92

Реалист

преди 7 години

Честит ви ШИШИ,робията към Шиши продължава .Той коли ,той беси,всички останали са фигуранти а народа роб на мафията!!

fallback