94

Питам?

преди 7 години

ДОСТ - означавало приятел.Като е толкова приятелски настроен, защо не прати самолети и автобуси, да събере всички българи по света,а не само турци от Турция да докарва.

93

third world

преди 7 години

Хората с двойно гражданство НЕ трябва да могат да гласуват. За чий им е да се месят в нашата политика, Турция е по-развита страна, с по-добра икономика, образование, инфраструктура. Да се изнасят натам и да не се връщат. Това, че изобщо имаме граница с такава държава, ни прави много уязвими и ще създаде куп проблеми в бъдеще с тези навлеци, идващи да гласуват, с тези незаконни етнически партии и с лудия им султан Ердоган. Или поне да имахме кураж като гърците.

92

Реалист

преди 7 години

Честит ви ШИШИ,робията към Шиши продължава .Той коли ,той беси,всички останали са фигуранти а народа роб на мафията!!

91

Знам български език

преди 7 години

До АнонименКойто не знаел български език, не можел да попълни декларацията, следователно не може да гласува и значи той бил дискриминиран. Вие драги ми "българи" зад граница усещате ли колко абсурдно звучи това? Като не знаеш български - какъв българин си ти бе?

90

Анонимен

преди 7 години

Агент Павел плаче

89

Годзилчо

преди 7 години

Ние пък не признаваме ДОСТ . Е и ?

88

Кьорсуфра

преди 7 години

След като определени парттии не успяха да влязат в БГ скривалище на престъпници.С тях трябва да се запознае подробно прокуратурата иБГ служби за сигурност.Не говорим само ДОСТ но и партии който АКТиВнО В РАЗРУШАВАНЕ НА Б Г И РАЗГРАБВАНЕ

87

Бай Хой

преди 7 години

Каквато мярка ни мерихте, такава ви отмерихме. Големия ви шеф нали така работи на югоизток

86

Циник

преди 7 години

Потъпкали Конституцията ли???!!! Коя конституция бе па*виан продажен! Турската ли?? Щото в българската ясно е казано - незаконно е създаването на партии на религиозна, или етническа основа!Потъпкахте я - ДА! И ти , и Доган!

85

Анонимен

преди 7 години

Чао *** продажен..

84

Стойчо

преди 7 години

Човек като ти види мазната и лукава мутра,може да си направи изводите какъв човек си!

83

nina

преди 7 години

Кой те пита бе, ***.......! Хайде сега-бегом с багажа в Турция!

82

О дано

преди 7 години

Доган и Местан дано случайно се удавите някъдеможе и Бойко за десерт

81

А бе

преди 7 години

Без малко да влезе вътре,заради .....хубавото време!Софиянци не се лишиха от почивка и за малко да вкарат Екзактния обратно в Играта!А бе оу,столичани в повече,хем с претенции,хем не щете да се напънете малко!Както вървят нещата,един ден ще се огледате и какво-столица без държава!

80

Анонимен

преди 7 години

А аз му предлагам да не признае и закона за гравитацията щото е 9,81, а той е под 4. :-). Така де - емпирично отнесено като абсолютна стойност в светлината на настоящите събития не мисля, че е релевантно подобно съотнасяне.Иначе казано на нас електората ни пука за мнението на тоя жабок, колкото на гравитацията по гореупоменатия казус.

79

Анонимен

преди 7 години

То бит и такован не признават!))))))

78

Анонимен

преди 7 години

Зидаров го прецака Христо Иванов и му изяде лектората. Прекалено много турски партии.)

77

хммм

преди 7 години

много противен човек, казвам го съвсем искрено. Трябва здраво да е ял български юмруци като малък така да мрази българия. Надявам се и друго да е отнасял в мъжките тоалетни в училище, ахахаха

76

Анонимен

преди 7 години

ДоГаньо размаза ЕрдоГаньо. Факт!

75

Анонимен

преди 7 години

Ами те вашите вероятно са гласували директно за ГЕРБ,как да имаш проценти?