fallback

Няма турска намеса в изборите в България, подготвя се патриотарско мнозинство. Това обяви  председателят на коалиция "Обединение ДОСТ" Лютви Местан по време на пресконференция в БТА.

Oще по темата
По думите му се изгражда универсалният образ на злото в лицето на ДОСТ, а според него за да се доизгради този образ е необходимо още нещо - „да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган“.

"Каква е крайната цел - изграждане на хомогенно, "ценностно", патриотарско мнозинство, като контрапункт, отпор на един много опасен враг в лицето на ДОСТ. Този враг е толкова опасен, че непременно трябва да бъде смачкан. Това е висока, обединителна, патриотична идея, в името на която българските граждани трябва да преглътнат дори съюз между ДПС и крайните националисти. Подготвя се почвата точно за такава перверзия", коментира Лютви Местан, цитиран от БТА.

Според него писмото на Ахмед Доган от преди дни е „пореден опит да се облече във философема един безпринципен хищнически апетит за власт на всяка цена“.

Местан бе категоричен, че в Турция избирателите не подкрепят ДПС и отново повтори тезата си, че няма неоосманизъм като риск за България, няма и турска намеса в българските избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

195

НИЕ БЪЛГАРИТЕ

преди 7 години

сме търпеливи, но до време.Този предател "танковата реплика" не е вече българин,предател на българщината, жаден за пари снемащ на касети и лъжещ че е "танковете да дойдат", вместо истинското изречено "Станко да дойде"и наистина Станко Тодоров се появил пред парламента.Доган е наше момче, расло в България,то проумя,че не бивада служиш на османеца от Турция.

194

Питащ

преди 7 години

Напълно подкрепям предложението за забрана на ДОСТ. Според мен трябва да се забрани и ДПС. Няма място в малка България за етнически партии! Може ли някой да ми каже в Германия има ли турска партия при 5-6 млн. турци? Във Франция има ли партия на арабите? В Европа има ли другаде такива партии, с изключение на Македония и при нас!Прочети още на: dnes.bg/izbori-16/2017/03/18/abv-poiska-dost-na-mestan-da-byde-zabranena.335288#comment-newest

193

ДОСТ

преди 7 години

Цацата и Радев готвят нещо, помнете ми думата. модела кой се активизира

fallback