195

НИЕ БЪЛГАРИТЕ

преди 7 години

сме търпеливи, но до време.Този предател "танковата реплика" не е вече българин,предател на българщината, жаден за пари снемащ на касети и лъжещ че е "танковете да дойдат", вместо истинското изречено "Станко да дойде"и наистина Станко Тодоров се появил пред парламента.Доган е наше момче, расло в България,то проумя,че не бивада служиш на османеца от Турция.

194

Питащ

преди 7 години

Напълно подкрепям предложението за забрана на ДОСТ. Според мен трябва да се забрани и ДПС. Няма място в малка България за етнически партии! Може ли някой да ми каже в Германия има ли турска партия при 5-6 млн. турци? Във Франция има ли партия на арабите? В Европа има ли другаде такива партии, с изключение на Македония и при нас!Прочети още на: dnes.bg/izbori-16/2017/03/18/abv-poiska-dost-na-mestan-da-byde-zabranena.335288#comment-newest

193

ДОСТ

преди 7 години

Цацата и Радев готвят нещо, помнете ми думата. модела кой се активизира

192

Анонимен

преди 7 години

До 223За да не се самоубие като Ахмед Емин

191

анонимен

преди 7 години

защо се кри във турското посолство бе керата,много ще ти чупят прозорците и то твойте,българи тяма да се занимават със продажник,кой то се стреми да създава омраза за политическите си цели.

190

Абревиатура

преди 7 години

Другарю Владимир Зидаров, вие ли сте ДОСТ?Домуз-Ортак, Султан - ***!А пък като ви се лепна и Евгени Касетката, вече сте Домуз Ортаклар, Султан Ташаклар!!!

189

Анонимен

преди 7 години

Нямал връзка с Турция!!! Лъжец! Защо клипът на партията е на турски език???? Да не би турците в България да не знаят български!!! Началото на клипа започва с напомняне за Възродителния процес. Това е насъскване на турците срещу българите! И после плачат, когато автобусът им е нападнат! Ами търсят си го и си го намират!!! Българите и турците живеещи в България се разбират добре. Точно ДОСТ предизвиква отново враждебност между християни и мюсюлмани...Между другото аз съм мюсюлманка...НЕ на ДосТ!!!

188

ДОСТ

преди 7 години

Местан върши неоценима услуга на България - изважда на повърхността неща, за които не се говори. ДПС е тайна операция на организация, изградена на принципа на мафията. Никой не говори - иначе следва съдбата на Ахмед Емин без никакъв шанс за разкритие, защото цялата машина е зад гърба на "убиеца".

187

ДОСТ

преди 7 години

До КукоНаселението на Франция през 13 век е около 22милона. След "освобождението" през първото преброяване през 1880 населението на българия е 2.0 милионна, ПРЕДИ ТОВА ПРЕБРОЯВАНЕ НЕ Е ИМАЛО НЕЗНАМ КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ 4.5М.ИзточнициWikipedia!

186

Куко

преди 7 години

Българската народност преди идването на турците е била 4,5 милиона. колкото френската. След освобождението българската народност пак е толкова, а френската 30 милиона само във Франция.

185

Анонимен

преди 7 години

KAK DA NQMA VE?TI SI JIVOTO DOKAZATELSTVO ZA NAMESA VYN OT BG VYRVI V PIUKIQ

184

Анонимен

преди 7 години

Сега, когато е разпуснато Народното събрание, няма депутати, нямат и имунитет. Прокурора няма ли да се самосезира противодържавната дейност на лицето Лютви Местан - Владимир Зидаров, прошляка до него и още много други. Аз ли да го правя.

183

Мечо

преди 7 години

ДПС е мафия овладяна от Пеевски,а эад него проэира руската мафия.

182

МЕСТАН ПРИЗНАНИЕ

преди 7 години

да се постави знак за равенство между ДОСТ и Турция, между Местан и Ердоган.Българите поставиха този знак на равенство. НАПРАВИХМЕ ГО!ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА РАВЕНСТВО ДОСТ НЯМА ДА ВЛЕЗНЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ Местан да се вихри и развива анти българска дейност!ДАНС постави началото за изгонване на всички които са заплаха за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

181

Анонимен

преди 7 години

време е за ДОСТ

180

Анонимен

преди 7 години

Сега този дост ли е-приятел ли е-гост ли е,по старата приказка гост стои три дни,след които вече не е гост,какви приказки толкова да изговори,че да хванат вяра за неговото посещение,а се хваща за работа в помощ на стопанина на който отишъл на гости за покрие престоя му и разхода на стопанина по него докато си прави гостито колкото и минималното да му възлагат от уважение като гост да не го претруждават и обременяват за посещенито му като гост,да учяства в финансите по трапезата,ако има от къде

179

Анонимен

преди 7 години

До extremistКомунистите ме пратиха - "на екскурзия", взеха ни всизко, това ли наричаш милост.В същия ред на мисли - османлиите са проявили милост към такива като теб за 500г. никой нямаше да ви помни!

178

Анонимен

преди 7 години

До extremistДо 681г. в бъгария я нямаше и нямаше нито един българин или християнин, след 1378 българия отново я нямаше! но църквите ви си стояха! Всички имаха право да изповядват каквато си религия искат, (за разлика от комунистическия режим)

177

Анонимен

преди 7 години

До extremistДо 1878г в българия имаше повече мюсюлмани от колкото християни!До 1990г в българия мюсюлманите бяха принудително асимилирани, от фашистите комунистите.Тази грешка беше поправена, и продължава да се "поправя".

176

Анонимен

преди 7 години

До extremistНа българите им стигат и 5г. "геноцид" за да се изпарят, за кви 500г. бълнуваш, ако беше така сега теб нямаше да те има!