Снимка: архив Булфото
fallback

Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна. Това отсече шефката на БСП Корнелия Нинова и така отрече категорично възможността двете най-големи партии да формират управленски съюз след изборите.

Че ГЕРБ и БСП подготвят коалиция, предупреждават от седмици представители на Реформаторския блок. Преди дни Нинова отново обяви, че партията й няма да се съюзява с тази на Борисов след изборите, но и обясни, че крайната дума ще имат редовите социалисти, които ще трябва да кажат с кого БСП да прави коалиция.

Oще по темата

Социалистите включиха в листите си о.р. бригаден генерал Димитър Шивиков. Нинова съобщи новината след като днес бяха подписани двустранни споразумения между коалиция "БСП за България" и Конфедерация "Гражданско общество" и Национален алианс "Род, единство, държава".

Шивиков влиза в листите от Конфедерация "Гражданско общество". Той е обвиняем за длъжностно присвояване на униформи и одеяла на обща стойност 10 225 лева.

"И двете организации припознават предизборната платформа на БСП и това, което ги свързва, е България и родолюбието", каза Нинова, цитирана от БТА.

Тя съобщи, че това е част от вторият кръг разговори с граждански структури и патриотични съюзи от страната. Така социалистите повтарят мрежата от подкрепа за президента Румен Радев.

В неделя листите на БСП за България ще бъдат утвърдени.

Соцлидерката обяви, че ще коментира данните от ревизията, извършена от служебния кабинет на правителството на Бойко Борисов в понеделник, когато се очаква докладът да бъде публикуван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

анонимен

преди 7 години

като сте много отворени я коментираите какво се случи с бьлгария от1 януари 1992 г до сега година по година конкретно почваите с минуситеда ви олекне

50

Joko

преди 7 години

С ГЕРБ, не но с ДОСТ и Павлето ? Ко шъ речеш стрино Нино ?

49

Проскубана кокошка

преди 7 години

Кудкудяк, кудкудяк, днеска снесох лъжа, утре пак

fallback