51

анонимен

преди 7 години

като сте много отворени я коментираите какво се случи с бьлгария от1 януари 1992 г до сега година по година конкретно почваите с минуситеда ви олекне

50

Joko

преди 7 години

С ГЕРБ, не но с ДОСТ и Павлето ? Ко шъ речеш стрино Нино ?

49

Проскубана кокошка

преди 7 години

Кудкудяк, кудкудяк, днеска снесох лъжа, утре пак

48

Стоян

преди 7 години

Тази селска простачка *** и нейният шашкънски план са пълен смях. То с плана си само може да си обърше дебелия ***. Глупости и откровени червени безсмислици. Тая селска тетка решила да връща комунизма. Смях.Много са против частното червените простаци - но са все с частни фирми и *** им са в САЩ. Лицемери и лъжци. Могат да им повярват единствено червени изкуфяли бабички и ***, като тях.

47

Лафонтен

преди 7 години

Гроздето ,когато е високо е кисело ......а иначе би й се искало......но пък от ДПС ще разрешат ли?!

46

Анонимен

преди 7 години

Ама голяма патриотка била Корнелия бе....забрави ,че Костов я взе в неговото правителство и там тя за жълти стотинки още съвсем млада стана собственик на Техноимпекс.Първо да не забравяме какъв скоростен старт имаше тя в нейната трудова дейност,стана милионерка и сега ми говори за несправедливост. Какво знае тя за несправедливостта? Имало ли е случай тя да не се е възползвала от тази несправедливост...Не може да сме толкова късопаметни.И Корнелия и Бойко са ярета от една и съща коза !

45

Follow the money

преди 7 години

И Каката беше в СДС.

44

Анонимен

преди 7 години

Поредния крадец в листите на БСП

43

гнусота

преди 7 години

Много алчна милата. Направо се отваря като си помисли че може да се нареди на трапезата.

42

Анонимен

преди 7 години

Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е до 26.03.17 отсече Нинова

41

anonimen

преди 7 години

место да се занимавате с глупости земете поне едно свършете интересно мие докога в българия щее само това пуснеш на един оператор канал на другия го няма аиде боико замислисе зарад два канала да се сменя оператор е не ли срамота толкова пари набиваме ми две каналчета три свестни да не качат жалки сте

40

Анонимен

преди 7 години

Каква коалиция, тая демагогия ако прескочи бариерата ще е добре.

39

K.Коцев

преди 7 години

Алооооуу,Ноноваааа,не съм чул досега ГЕРБ да искат да се обединяват с теб и твоята партийка ?! Къде се натискаш?!Хайде,холан,можде на теб да ти се иска,но не си познала! Никога повече БСП - сърбахме ви горчивата попара вече толкова години! Бъди рахат-мо жем и без БСП и без твоята личност!Не чувстваш ли,че започваш да ставаш антипатична с твоите измислени лъжи и обвинения и скоро ще стигнеш "ранга" на Бюреков,Сидеров и други подобни...Най-добре се коалирай със Сидеров,че ще си лика-прилика с него

38

Диди

преди 7 години

Много е грозна горката. Десито е по-приемлива.

37

ОСНОВЕН ЗАКОН :

преди 7 години

НЕ РАБОТЯ ЗА "КОМУНИСТИЧЕСКИ-КАПИТАЛИСТИ"!!!ПРЕДПОЧИТАМ ---ЗАПАДНИТЕ КАПИТАЛИСТИ......ПО-ЗДРАВОСЛОВНО Е!!/... и си плащат редовно.../"КОМУНЯГАТА" Е КАТО КЕРЕМИДАТА -----"ЧЕРВЕНА", Е ..АМА НЕ ПУЩА , НИ МАСЛО , НИ ВОДА...!!!

36

БРИКЕЛ , ЛИ...???

преди 7 години

СОБСТВЕНОСТ НА "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ--КАПИТАЛИСТИ"------ТЕЖКО НА ТЕЗИ , КОИТО СИ ЗАЛАГАТ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО ЗА ТЯХ!!!!КАМЪНИ ЩЕ ЯМ---НО , НЯМА ДА ИМ ПЪЛНЯ ГУШИТЕ НА ТИЯ КРЪВОПИЙЦИ!!ЖАЛКО ЗА НАИВНИЦИТЕ И БЕДНИТЕ ДУШИ ----КОИТО РАБОТЯТ ТАМ!!НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ!!ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ !!!!!!!!

35

Анонимен

преди 7 години

Тези нямат време да пекат нови крадци, слагат изпечени.

34

минаващ

преди 7 години

О - хо, Генерал Чивиков - Воин на Столетието - е включен в избирателните списъци ? Това се казва чудесна новина ! Освен всичко друго, с него сме и братовчеди. Браво ! Подкрепям !

33

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

...шивиков щеше да отиде с въртолет в преспите, вместо да лае по медиите докато боце чисти снек ;)

32

Анонимен

преди 7 години

ОЩЕ ЛИ ИМА ОВЦЕ КОИТО ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ НЯМА ЗА КОИ ДА СЕ ГЛАСУВА?