Снимка: архив "Булфото"
fallback

БСП демонстрира самочувствие и се видя за първи път като лидер в някогашна синя София.

"БСП е със самочувствието на първа политическа сила в София и това се случва за първи път в столицата", каза лидерът на софийската организация Калоян Паргов по време на заседание на Градската конференция на организацията.

Той се обърна към съпартийците си, че ги чака много работа и ги предупреди да се тежки и "по-особени" избори.

Това било така, защото след проведените в края на миналата година президентски избори сега очакванията към социалистите са повече. Освен това било много възможно предстоящите парламентарни избори да са последните по пропорционалната избирателна система.

"Пред нас стоят важни задачи да съумеем да се докажем като единна и организирана сила, която гледа към бъдещето", каза Паргов, цитиран от "Фокус".

Според него изборите ще са тест за партиите и политиците.

"Изборите ще се проведат в една силно напрегната и неясна геополитическа среда, която ще влияе пряко на обществените нагласи у нас. Засилват се очакванията на всички български граждани за една по-отговорна и безкомпромисна политика в защита на националните интереси", каза той.

Паргов предупреди хората си, че срещу тях стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко и на всяка цена да запази властта.

Според председателя на ГС на БСП – София партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньори и съюзници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

169

Анонимен

преди 7 години

партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньоримеките китки да очакват не точно удари и не точно в гърба :)

168

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

мразя всички българи че сте мръ..сни дол.ни *** избирате постояно лъжци и крадливи политици трябват нови партии и нови лидери на бг като на р радев с нови форми и нови идеи и нова бг е готова

167

Агджата

преди 7 години

Бийвъс и Бътхед от БСП/БКП.

fallback