169

Анонимен

преди 7 години

партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньоримеките китки да очакват не точно удари и не точно в гърба :)

168

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

мразя всички българи че сте мръ..сни дол.ни *** избирате постояно лъжци и крадливи политици трябват нови партии и нови лидери на бг като на р радев с нови форми и нови идеи и нова бг е готова

167

Агджата

преди 7 години

Бийвъс и Бътхед от БСП/БКП.

166

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата са противни, колкото е противна и крадлива партията им.

165

Анонимен

преди 7 години

Тая гeй-двойка ли са водачите на бсп в София?

164

Анонимен

преди 7 години

iskam BSP na vlast....1997 shte vi se stori kato teatar....samo togava shte se vdigne naroda

163

до 204

преди 7 години

и каква бе лъжата за костиндброд ? райков и П.първанова трябавше вече да се търкалят в затвора, но прокуратурата ги покри и червените клекнаха.

162

Анонимен

преди 7 години

На двамата от снимката им текат лигите от глад. Няма да стане вашта комунягииииииииГЛАД за вас.

161

Ало

преди 7 години

Чуйте ! БСП ще е първа политическа сила , а вие можете да плюете , колкото си искате.

160

Анонимен

преди 7 години

До STELA.Ти не разбра ли кокошка с кокошките,че не видяхме добро от БКП-БСП,вече 70 години.Ти като съветничка на БСП,защо не вземеш да прочетеш истината за назначените партии от ДС и генерал Гоцев.Те все още са на политическата сцена в най различни цветове?И докато откраднатите пари от народа са в тях,ние българите бял ден няма да видим!Партиен милионер не се става с честен труд,а по наследство!

159

haha

преди 7 години

Вас ВМРО и патриотите ще ви размажат в София. Вие сте отживелица. Нинова яхна метлата, след като Радев стана президент. Но хората не гласуваха за БСП, а за Радев. Не ставайте смешни. Вие сте политически труп.

158

Анонимен

преди 7 години

Традиционните удари,са ваша формула бе.Мая Костинбродска помните ли я,вие от БСП,каква лъжа сътвори,за да спечелите с някой глас отгоре сте способни на всичко!

157

СС

преди 7 години

Гладна кокошка, просо сънува. :)

156

позитано 20

преди 7 години

Никой не може да обещае повече от Нинова и да изпълни повече от Борисов.

155

Народен съдия

преди 7 години

Скоро ще ви се случи такава случка на всички политици и лапачи,че ще се чудите да бягате ли да се самоубивате ли.... няма да има никакви партии повече в тази държава някой неразбрал има ли!???? На тези избори никой за никой няма да гласува ....ще има пълен бойкот!!!! И после ще започне гражданската война и голямото трепане ,да видим кой кого !!!! Да видим тогава кой какъв е и коя България предава.

154

STELA

преди 7 години

Програмата на бсп реалистична и оплюването й от платените съветници на ГЕРБ няма да разколебаят, тези които жепаят да я подкрепят, а това е целият изстрадал от досегашното управление народ.

153

Стар комунист

преди 7 години

Е-е-,самочувствието е много хубаво нещо,но щом чуеш за самочувствие у комунистите-соци алисти бягай по-далеч-готови са да минат през трупове само и само да постигнат целите си - животът го е показал!!! И ведно с това ще опоскат де-що има останало от пладнешките им предишни грабежи - голяма беда ще се струпа отново над бедните ни глави! Ами верно ли, че ще откриват отново лагерите в Белене и Скравена ?! А че как да ги избираме пак?!

152

11

преди 7 години

Баси *** ***.

151

Анонимен

преди 7 години

Блаженни са вярващите!

150

www

преди 7 години

Палячовци....