Снимка: ВМРО
fallback

Лидерите на трите партии, формиращи коалиция "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" - Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, оповестиха своето  решение за втория тур на изборите. Както е известно, кандидатът на коалицията се нареди на трето място на първия тур на президентския вот с общо 572 963 гласа. Точно това правеше и тяхната евентуална подкрепа за някой от кандидатите на втория тур изключително важна.

Oще по темата
Патриотите обаче решиха да не подкрепят никого между Румен Радев и Цецка Цачева и призоваха своите гласоподаватели да гласуват по свои убеждения на втория тур.

"Резултатите ни от президентските избори ни задължават да отстояваме и реализираме нашата програма, като основни пунктове от нея са недопускане завръщането на ДПС и другите етнически партии във властта, минимална пенсия от 300 лв., политика за отблъскване на нелегалните имигранти“, се посочва в позицията.

Патриотите отчитат, че тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, "оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка".

"Тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка.  Коалиция "Обединени патриоти" продължава борбата за единна, независима и благоденстваща и България“, отчитат лидерите на трите формации, които завършват своето обръщение с „Да живее България!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимен

преди 7 години

БАЙФИДАНЕ, КРАВИТЕ ЩЕ ИСКАШ ДА ТИ ГИ ИЗДОИ НОВИЯТ ТИ НАЧАЛНИК ТРЪМП. ТЕ ТАМЧ СА СПЕЦИАЛИСТИ ПО КРАВАРСКИТЕ ВЪПРОСИ.

97

Анонимен

преди 7 години

Що си изнервен?Комунистът Борисов ни предложи комунистката Цачева.Цачева щяла да кани Путин на гости, като една екскурзоводка ще го развежда да му показва забележителности. Той пък ще се засили, че може и да прескочи България.Пък може и да дойде с надеждата, че Бойко ще му подари още едно кученце.

96

Анонимен

преди 7 години

ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ, МАКАР, ЧЕ ГЕРБ ЩЕ НАПРАВИ МИНИМАРНАТА ПЕНСИЯ 300 ЛВ НА КУКОВО ЛЯТО.

fallback