Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Аз съм един от десните избиратели, които Цачева трябва да убеди да гласуват за нея. Това заяви кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков пред БНТ.

Oще по темата

По думите му предизвикателството пред Цачева е да намали броя на онези българи, които възнамеряват да си остават вкъщи в неделя и да ги убеди да гласуват за нея.

Трайков разкритикува Цачева. Според него тя пропуснала кампанията - трябвало да заяви ясно зад какво стои, а вместо това от щаба й я скрили и я водили за ръка по студията на телевизиите.

"Сега има много малко време да обясни на хората, че стои зад спазването на човешките права, зад твърд евроатлантически курс и довеждането докрай на съдебната реформа", коментира още Трайчо Трайков.

Що се отнася до изборния процес Трайков коментира, че е имало безпрецедентно масово гласуване на българите в чужбина и същевременно лошо отношение от страна на държавата, изразяващо се в лоша организация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 7 години

Да те убеди... С пари, нали? То от РБ друго не може да се омаква, особено от този... Папагал. Съжалямам, че обиждам горките птички, много са си умни... Просто не по смисъл, по букви тази дума е най-близо.

37

Докажи Г_н Трайков

преди 7 години

Че съдбините на България означават нещо за теб.....личностните карамоли и обиди ,не могат да са водещи при толкова сериозна ситуация в Европа........Истина е ,че синия електорат е стойностен , самосоятелно мислещ и не се манипулира ,но ако искрено те уважават заради качествата ти биха се отзовали на апела ти ,без доказване ...алтернативата е ясна!

36

Анонимен

преди 7 години

Лично да те обеди или по-точно ПЛАТИ, смешници. Цецка и Герб не са подкрепени в собствения и град. Цецка, Московски, Румен Петков и Зеленогорски са плевенчани и оставиха града да умре. От 15000-200000 град сега е едва 50 000 с областта. Тези крадци ли мислят за нас. Та Б.Б. е на власт вече 8г колко му трябват още че да ни унищожи. Ние сме на такова стратегическо място и тея нямат капацитета да ни оправат. Между другото всички те са комунисти, а нали бивши няма.

fallback