Снимка: Булфото, архив
fallback

Малко подценяване от страна на  избирателите на ГЕРБ на президентските избори видя Цветан Цветанов. Според него, защото настоящият вот няма отношение към местните проблеми.

В същото време е категоричен, че партията не е подценила ситуацията и отказа да признае, че е номинирала неподходящ човек.

"И на други избори партията не е печелила на първи тур, но е успявала да мобилизира избирателите на втория тур", заяви зам.-председателят на ГЕРБ в ефира на bTV.

Той припомни, че Реформаторският блок днес е обещал подкрепа за Цачева на втория тур. Подкрепа обеща и бизнесменът Веселин Марешки, който на първия тур получи близо 11% подкрепа. От изказванията на патриотите той останал с впечатление, че те няма да подкрепят Румен Радев.

Цветанов заяви още, че премиерът Бойко Борисов "много ясно" е казал, че ще подаде оставка, ако кандидатът на ГЕРБ не победи на втория тур.

Той призова избирателите да си спомнят какво се случваше, когато БСП управлява държавата.

"ДПС ще даде всичко от себе си, за да може Радев да стане президент. Скъпи приятели, може да сме направили грешки, но страната ни е пред Рубикон и ние трябва да знаем какво правим", призова Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Българин

преди 7 години

Погледнете какъв красавец е! А и *** при това.

105

Един

преди 7 години

Ние много добре знаем какво правим - гласуваме против вас.

104

тя

преди 7 години

САМОЗАБРАВИХА СЕ !

fallback