106

Българин

преди 7 години

Погледнете какъв красавец е! А и *** при това.

105

Един

преди 7 години

Ние много добре знаем какво правим - гласуваме против вас.

104

тя

преди 7 години

САМОЗАБРАВИХА СЕ !

103

тя

преди 7 години

Търси несъществуващо оправдание и не иска да повярва , че хората вече не ги искат! Нагледахме им се на кражбите и шуробаджанащината им!

102

Анонимен

преди 7 години

Откога думата "***" в буквалния й смисъл е обидна та се изтрива автоматично? "Да изтриеш пода с пapцал..." СПОРЕД DNES-аджиите е обидно... и думата подлежи на автоматично забърсване...

101

Анонимен

преди 7 години

Г-н Цветанов, нямаше подценяване от вашия електорат. Онези, които гласуваха за вас, защото ви припознаваха като различни, просто бяха ударени като с мокър *** в лицето с кандидатурата на Цецка. Ако бяхте обърнали номинацията и адмиралът беше водещото лице, нещата можеше да са по-различни. Абсурдно е за президент да предалагате лице, което играе с картата на омразата към различно мислещите! Президентът е на всички граждани, не на конкретна партия или лидер!

100

Паметлив

преди 7 години

"Избирателите на ГЕРБ подценили малко изборите, смята Цветанов".Точно така говориха бесните, когато на първия тур Първанов надбори Стоянов. Не, Първанов беше стока, но все пак беше по-добър избор от Стоянов.

99

мечо кух

преди 7 години

цецо математика е поставен пред изключително трудна задачаима протестен вот с относително тегло около 3 милиона гласаа както се изрази снощи една от присъдружните им социоложки на втори тур се гласувало не "ЗА" а"ПРОТИВ".та в тази връзка ми е много интересно откъде ще си набави липсващите му повече от 2 милиона гласа.сигурно ще има поне 1 милион невалидни бюлетини иначе мача върви към 3 на 1 в полза на генерала

98

Анонимен

преди 7 години

добре де, като гледам народната любов по всички сайтове месеци наред към тая *** ГЕРБ... е от къде извадиха 22% да е**!?!?

97

Пак съвет

преди 7 години

Вие си мислите че толкова лесно ще ви простим Плевнелиев? НЕ! И сега вместо да се оглеждате като ощипани булки и да организирате дебати които са дотегнали на всички (с изключение на статистите) вземете направете една прес конференция на която да се ангажирате с конкретни реформи В РАЗУМЕН СРОК (и да си го спазите) как да поспрете малко с кражбите за да се завъртят и в БГ пари > та да се върнат младите и можещи хора. Иначе отивате при Ф.Димитров, Костов, Величеството и т.нт други престъпници.

96

Кирил Софийски

преди 7 години

Не, просто този път излязоха да гласуват и Българите и милиционерската ви схема с купените гласове на кафевите не проработи! По важното е ,че вие въобще не чувате гласа на Българите които не искат нито вас нито Цачевица нито партията ви ! Хората искат мажоритарни избори и вие веднъж за винаги да се махнете от живота ни !!!!!

95

хаха

преди 7 години

Чети и тъпей като милиционер на лекция за градинарство.Били подценили ?? Нали вожда им каза, че ще подаде оставка ако загуби на първия тур? Как тогава ще го подценят... Цецко пак се изцепи.

94

ko?NE!

преди 7 години

сега гласоподавателите виновни - политиците съвсем не са причина за таз пошла ситуацияама донякъде е прав - народа сам избира управниците си и да бил мислил на време

93

Съвет

преди 7 години

Не си прав Цветанов.Върл демократ и член на ГЕРБ съм , но само с белезнищи може да ме закарате да гласувам за Цачева.БСП изкараха мъжкар за президент , а вие какво изкарахте ? Жена неглиже.Затова половината гербеджий не гласувахме за нея.Вината е единствено на Бойко , а не на избирателите. Бъчварова беше жълт картон , но вие не си взехте поука.Сега полячавате червен картон.

92

Анонимен

преди 7 години

В превод от Цвъковски: на втория тур такова печатане на бюлетини и носене на чували ще има,че....

91

И аз така.

преди 7 години

До istinata

90

Иван

преди 7 години

До АнонименАми вижте кой е до Цецка -Цецо лъжецо и боко кратунката..

89

Лютфи Местан

преди 7 години

Ха сега де? Каква я мислихме, а каква стана! Раята се разбунтува нещо... Че то като е така сега... Кой ще ме вземе за касиер и перач? Ще трябва да се пиша на борсата май...

88

нина

преди 7 години

била пред рубикон дтржавата! а ние пред какво сме хората, да вземем да се застреляме и да останете ти цветанов цачева и бойко !дори няма да ви напиша имената с главна буква защото се побърквате сега да спечелите и може би да стентет мулти милионери защото вече сте почти такива! безсрамници , поне се скриите и чакайте а не лайте!

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120 Колко ти плащат за тази евтина манипулация? По-зле от това, която сме в момента няма как!!! Милиарди заеми, корупцията е официална политика, огромна бедност, все повече имигранти и вероятност да станем бежански център под натиска на ЕС ,ако герб остане. Неграмотност, първи по смъртност в Европа и неадекватна външна политика без национални интереси като приоритет. ЕЕЕЕ! Младите и образованите избягаха. Знаеш ли в Лондон срещу кого гласуват и защо?