Снимка: БГНЕС
fallback
По време на среднощня хаос в Ливърпул един човек е наръган с нож, а десетки други са ранени. Хаосът настана след първата шампионска титла на "червените" за последните 30 години.
 
Властите в града дадоха разрешение на полицията да арестува фенове на тима, които предизвикват безредици. Една от историческите сгради е била подпалена, след като в нея е попаднала бомбичка. 
Oще по темата
 
Мирно и без проблеми протичаха празненствата по улиците на Ливърпул, но през нощта са избухнали безредици по крайбрежните улици. Много хора са наранени.
 
Подпалената сграда е един от символите на града. Известна е като Сградата с птицата ливър. Митичното същество е част от герба на града и присъства в емблемата на футболния отбор Ливърпул.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

х

преди 3 години

Така и трябва. Честита титла! *** съм го и ковида. Трябва да се празнува.

8

Бели маймуни

преди 3 години

Няма ли кой да ги набие едно хубавото? Рушат исторически сгради, ама ако се разруши паметник на някой терорист веднага се пише и хората се възмущават

7

Мунчовци с Шлемофони

преди 3 години

Ливърпул е градът, който дава началото на Истинския футбол, където Народът участва директно в него, а играчите могат да бъдат платени - Футболният отбор на Ливърпул е Първият шампион на Съвременния футбол, така че случилият се вандализъм е трагична новина за Световния футбол - Знатните английски джентълмени са били прави, че не трябва да се дава Психотронно оръжие в ръцете на Тълпата, без да се основава на техните правила и пряк надзор!!!Върнаха се във Времето на зрелищата и хляба...

fallback