9

х

преди 3 години

Така и трябва. Честита титла! *** съм го и ковида. Трябва да се празнува.

8

Бели маймуни

преди 3 години

Няма ли кой да ги набие едно хубавото? Рушат исторически сгради, ама ако се разруши паметник на някой терорист веднага се пише и хората се възмущават

7

Мунчовци с Шлемофони

преди 3 години

Ливърпул е градът, който дава началото на Истинския футбол, където Народът участва директно в него, а играчите могат да бъдат платени - Футболният отбор на Ливърпул е Първият шампион на Съвременния футбол, така че случилият се вандализъм е трагична новина за Световния футбол - Знатните английски джентълмени са били прави, че не трябва да се дава Психотронно оръжие в ръцете на Тълпата, без да се основава на техните правила и пряк надзор!!!Върнаха се във Времето на зрелищата и хляба...

6

Мунчовци с Шлемофони

преди 3 години

Спортът, който е измислен от Английски джентълмени, за тяхна разтуха, с техни правила, който се е водел, срещу различни отбори на индустриални предприемачи от Англия, като са възпрепятствани платените играчи, тотално е сменил облика си, като впоследствие от отдушник за страстите на индустриалните работници и техните семейства, се превръща в най- доходоносната спортна машина, където страстите нямат охлаждане, а вандализмът е на почит...Гледайте филма на Нетфликс:The English Game, за Ливърпул..

5

Анонимен

преди 3 години

Буквално като не видели титла

4

Анонимен

преди 3 години

Още от римската империя се знае, колко важно е плебеите да бъдат държани в стадно съзнание, за да бъдат контролирани. Ако възрастен човек продължава да чувства нужда от принадлежност към някакво стадо, той никога не може да бъде пълноценна личност. Обречен е да бъде нищо повече от плебей.

3

За съжаление

преди 3 години

фенството удари дъното , средище на наркомани и днк *** , които се крият зад масовостта породена от нормалните хора. Футболът генерира много пари и омраза. Имах съученик , който е умно и добро момче , но когато стане дума за 1 от фут.ни отбори почва да крещи , лицето му придобива страшни очертания , изтрещява...това вече не е нормално. Обичам футбол , но нещо нещата са извън контрол. Съгласен съм да го спрат. Честно , да запазим душите на хората!

2

ГРУ

преди 3 години

Добре е все пак,че следващата им титла е през сезон 2049/2050 година та 87% от тея дето правят безредиците няма да са сред живите!А по следващата им е през сезон 2079/2080 година-те си имат норматив,бре-на 30 години една титла!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Властите дали разрешение..... После су чудите как двама ядрени физици могат да пребият и изнасилят някой на централната гара и никой да не му помогне- ами властите не дават.