Снимка: Facebook

Феновете на Левски са били нападнати от полските и холандските привърженици в словашката столица Братислава. Това съобщи пред "Фокус" посланикът на България в Словашката Република Йорданка Чобанова.

Както Dnes.bg писа, снощи към 21.00 часа е започнало масово меле на една от улиците в Братислава, като от кадрите е видно че хулиганите от България, Полша и Холандия мятат столове, различни предмети, факли и бомби.

Още по темата

"Към настоящия момент мога да ви кажа, че е имало задържани 45 български граждани като свидетели. До момента са освободени 30 души. Една част от тях са с леки наранявания. Очакваме до около час да бъдат освободени останалите наши сънародници", каза посланикът.

Тя обърна внимание, че през цялата нощ представител на посолството е бил с тях и им е оказвал помощ и съдействие.

Коментари Напиши коментар

13

Некомпетентен

преди 1 седмица

До Нане
Нане, това което казваш е твърде далеч от темата,за това ще се придържам към нея.По статистически данни, а статистиката борави с цифри,футболните хулигани показват лошо поведение и са причина за сбивания,та ще се върна пак на въпроса.Защо трябва да има ескалации и какво се доказва с това?В каква чест се извършват тези действия?Не съм гледал друг спорт,при който феновете ескалират по този начин. Обясни на Некомпетентния,ако нямаш против и на другите мирни сънародници.

12

asdf

преди 1 седмица

Щом нашите са ги нападнали, занчи беез коментар, иначе до сега д аима ода за "лошите българи".

11

Нане

преди 1 седмица

До некомпетентния...
На теб, няма, като, как да ти се обясни...
Щото си израснало пред кАмпютъро и си се дрЪжало на мама за полата цЕл живот...