Общ преглед

Британският ММА боец Джон Кери, който е в бургаската болница, днес вече прави първите си разходки в отделението по неврохирургия. Разговарял е с близките си по телефона и очаква майка си от Англия.

Три обвинения грозят Джон Кери, за инцидента в Слънчев бряг през нощта на 28 септември, при което рани полицай, съобщи районният прокурор на Несебър.

Още по темата

Те са за кражба (отнетият мотокар), за повреждане на имущество (промушените коли и микробис) и за едро хулиганство (нападението му с ножове над униформени).

Dnes.bg припомня, че късно вечерта в понеделник бабаитът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го озаптят и арестуват.

Историята започва малко преди полунощ и се разигра буквално като в екшън филм. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях. В сценария Кери успява да включи и стоманен гаечен ключ, стъклени бутилки и два ножа.

Едва в края на вчерашния работен ден е изготвено постановлението за привличането му като обвиняем. Издадена му е забрана да напуска страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар