ММА боецът Джон Кери. Снимка: кадър, BTV

Не си спомням нищо, всичко ми е размазано и в пълно затъмнение, заяви пред bTV ММА боецът Джон Кери, който потроши автомобили с мотокар, би се с полицията и вилня в Слънчев бряг.

Мъжът в момента се чувства добре, но все още няма представа какво е извършил под въздействието на наркотици.

"Това става като си в чужда държава и си употребил нелегални субстанции", коментира Джон Кери.

Още по темата

По думите му по време на инцидента е бил пиян и на амфетамини. Хапчето се казвало Спийд и го накарало да полудее. "Беше много глупаво, че го взех. Ужасно нещо. Не бях на себе си", разказа той.

Сега на спортистът му липсва семейството и двете му деца. Казват се Бенджамин и Чарли, на три и четири години, живеят в Щеймбридж, Англия.

Късно вечерта в понеделник бабаитът открадна мотокар, излезе с него на главния път Бургас-Варна, наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция. И всичко това, докато полицаите се опитваха да го озаптят и арестуват.

Историята започва малко преди полунощ и се разигра буквално като в екшън филм. 26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери яхва откраднат мотокар и предизвиква две верижни катастрофи. Само късметът спасил водачите и пътниците в тях. В сценария Кери успява да включи и стоманен гаечен ключ, стъклени бутилки и два ножа.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите по него днес ще са в Окръжната прокуратура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase