71

до67

преди 13 години

абе то едва се чете, ти за смисъл говориш, а щом си разбрал смисъла значи стоиш до нея

70

moreto.net/novini.ph

преди 13 години

Бруталната и не по-малко мистериозна смърт на 33-годишен варненски общинар се разследва от прокуратурата. Петър Четников, служител в кметството в район Владислав Варненчик, е бил открит мъртъв около 2,30 часа в събота във Варна, пише "Позвънете". Тялото на мъжа било намерено в банята на апартамента му на бул. Владислав Варненчик цялото обляно в кръв и с кухненски нож до него. Пръв свидетел на трагедията станала жената на Четников, която била бременна в петия месец. Тя сигнализирала на полицията и Бърза помощ. След като била констатирана смъртта на Петър, било започнато разследване. Последвала и аутопсия, която констатирала 24 прободни и прорезни рани. Пред дознателя жената на Четников обяснила, че се събудила след 2 ч. и като видяла, че Петър не е в леглото, го потърсила. Така се натъкнала на тялото му. При огледа не били открити следи от борба, нямало и т. нар. защитни наранявания по ръцете на жената. Петър имал множество пробождания - по шията, тила, гърдите и дори наченки на скалпиране. Според патоанатомите, заели се със случая, би могло и той да си ги е нанесъл. Странната ситуация обаче навела майката на Четников, както и всичките му приятели, които го познавали като ведър и психически стабилен човек, над мисълта, че не той е посегнал на живота си. Според тях, както и разследващите, не по-малко странно е и това, че жената на Петър не е чула нищо. Към момента още в прокуратурата не са постъпили писмените резултати от аутопсията и не е ясно дали в кръвта на Четников има алкохол или упойващи вещества. Засега разследването е за самоубийство, но продължават процесуално-следствените действия.Все още е много рано да се каже каквото и да било, но има много необясними моменти. Чисто психологически е странно е за мен как човек може да причини смъртта си по такъв жесток начин, но също така е странно и това, жената, с която починалият е сключил брак преди 10 дни и чака дете от него, да го прободе толкова пъти. Всичко е много неясно. Това заяви за Позвънете дежурният обвинител във Варненска районна прокуратура Александър Атанасов, на когото е докладван случаят. За него е информирана и Окръжната прокуратура в града, която също се е запознала с материалите. Към момента нямам данни за убийство, но продължаваме да работим. Предстоят още действия, които трябва да бъдат извършени по разследването, обясни прокурор Ивелина Бухлева - Ван Каутер.

69

СС

преди 13 години

никъде не пише че тя е спала и ей така отишла до банята.може да се връщала жената от някъде-като е бременна не значи че е болна и прокажена?!?!? доста е оскъдна информацията ама викаш най-важно е да обвиним някого и да го линчуваме па макар и в нета-СМЕШНИЦИ

68

Анонимен

преди 13 години

Много безвкусно чувство за хумор,щом е решила да се прави на кръгъл ***.Или ***-както ти хареса.

67

Анонимен

преди 13 години

Да наистина. Как така тя е спяла и не е чула крясъци от банята? Клан човек вика, съпротивлява се. Как така ще го намери направо мъртъв. Прави сте може би тука да се търси любовник някакъв. Аз ако бях негов роднина щях да искам и генетичен тест на детето, което ще се роди.

66

Иво

преди 13 години

Не са му издържали нервите и се е самообил !

65

крс

преди 13 години

Абе вие мислите ли ?? Може ли да се самоубиеш с 24 пробождания... Още при третото ръгване ще си на земята...

64

Анонимен

преди 13 години

Кака ти Кремена е завършила много повече от втори клас. Май ти си за 2-ри клас, щом не можеш да усетиш, че се бъзика яко. Ти само нарочно направените й правописни грешки ли гледаш или и смисъла на това което пише? Гледам още 5 човека цъкнали "+" на поста ти.Те също са за 2-ри клас. Бива ли да нямате грам чувство за хумор??? Кремена, продължавай все така - чета те с удоволствие!

63

До 61

преди 13 години

И аз се чудя от къде се пръкна това млекопитаещо.От Ст.Загора съм и с погнуса отминавам писанията на тази неграмотна с претенции,която и името си не може да напише правилно.

62

vazrasten

преди 13 години

Lo6o e 4e komentarite v tezi foromi sa dosta ostri i bix kazal tapi. Fakt e 4e 4oveka e ubit ,a dali e bil dobar ili lo6 tova e drug vapros.

61

Анонимен

преди 13 години

Опа-а-а, селинджърите изплуваха от мазния гьол!

60

КОЛЕБАЕЩ СЕ

преди 13 години

Политиката и управлението са *** и рискова "професия"!

59

Веско

преди 13 години

А какви рушвети прибираше самооо.....

58

Той

преди 13 години

Леле мале. Що не започнеш да пишеш по форумите като вземеш 2-ри клас !!!!Ти не си срам за нацията, а за човечеството, да не кажа и за животинския свят, сигурен съм, че ще се намери поне едно животно да пише по правилно от теб.

57

морски

преди 13 години

До 42 :Неграмотен си пич !

56

аз

преди 13 години

БРАВО ДОБРА НОВИНА..НИКОЙ С ТАЗИ ПРОФЕСИЯ НЕ Е НЕВИНЕН..БРАВО ДАНО СЕ Е МЪЧИЛ МАЗНИЯ ***

55

Виц

преди 13 години

Намират Айше с 24 прободни рани-мъртва,та чак умряла!-Хасан,как стана това,бе човек?-Режеше салата,старши,поряза се,подхлъзна се и така 24 пъти!!!!

54

Анонимен

преди 13 години

Във Варна става страшно, може да пребият за грабеж и тези неща стават на оживено място и в светлата част на деня.Апашите здраво са се развилняли ,дали заради кризата или за това че никой не ги търси ,не знам.Ако види човек за какво става дума в болниците , колко "пазени" от МВР лежат........

53

:D

преди 13 години

"Някой го е самоубил " хахахахахахахаха

52

Хорейшо Кейн

преди 13 години

Категорично самоубийство ! Само не искам да съм на мястото на жена му ..... горката ....