91

до 93

преди 13 години

Псувай бе човече. Напсувай ме до 9-то коляно. Само че трябва много, много да си *** за да се засегнеш от един непознат човек от форума. Впрочем същото важи и за Кремена си мисля. Тя ако на всеки обиден пост срещу нея, започне да отговаря...няма да й стигне цялото време на света. Е,аз ти отговарям за пръв и последен път. Извини ме за което.)))

90

Анонимен

преди 13 години

абе стига с тая *** Кремена бе,то само от две думи можеш да разбереш един човек какъв е ,ей майка му стара не ме карай да те псувам шматки

89

Dundy

преди 13 години

Сега полицията ще открие, че човека всъщност е бил член на секта, проповядваща края на света и това е ритуално самоубийство:)Мир на праха му и дано открият извършителя!

88

Дражко

преди 13 години

24 пъти?Малиииии.............

87

Анонимен

преди 13 години

Пич, бъзика не е в това, че тя пише по-този начин и ви принуждава да положите повече усилия за да й разчетете...бъзика е ,че вие я смятате за неграмотна и откачалка, а тя само ви се усмихва на язвителните постове за нея! )))))))

86

Анонимен

преди 13 години

как така някой влезнал през нощта (с взлом ли?)и имало борба, пък накрая жена му го намерила?и оръжието - кухненски ножто май е ясно...

85

Иван

преди 13 години

Да живее българската полиция! Ето затова Веско Маринов ги възпява толкова превъзбудено! Естествено, че се е самоубил! Обаче има нещо в тази статия което е пропуснато да се спомене. Докато е издъхвал във ваната си човечеца е успял и да се застреля два пъти в главата.

84

Анонимен

преди 13 години

Искам ей така за да ви опровергае Кремена, да напише един текст на правилен български език. То,обаче ще кажете,че някой друг й е го написал от PC-то й.))).Няма да го направи, защото не иска да я смятате за нещо по-различно от това ,което имате като мнение за нея.))))))

83

Анонимен

преди 13 години

Егати самоубийството!

82

Анонимен

преди 13 години

И аз съм се опитвал да пиша като нея, но много нерви се иска да напишеш текст от 5-6 реда.Много загуба на време също.)))

81

недоумяващ

преди 13 години

много ми е чудно как може човек да се наръга сам 24 пъти. Тия ченгета ме изумяват всеки ден. Изобщо цялата история изглежда много съмнителна. (относно статията в коментар 73)

80

Анонимен

преди 13 години

И спокойно, не познавам Кремена, не съм я и виждал никога!

79

Анонимен

преди 13 години

Хахахаах! По-скоро много по-малко усилия ще й костват да напише текст, като хората. Този неин стил изисква мноого повече усилия.))))

78

Той до 67

преди 13 години

А ти и Кака ми Кремена явно пърдите в едни *** щом така я защитаваш. Вярно, че не усещам бъзика й, то коментарите и са садизъм към хората, които ги четат. За теб това, ако е бъзик , за мен това е малоумие и мързел да се напише един коментар като хората и неуважение към родния език, не вярвам в СтЗагора да нямат кирилица.Ти се прецени по +/- -те дали и на другите им е забавно да се бъзикат с тях. Коментарите й са....плю. Къде е твойто чувство за хумор и що ти като усещаш бъзика не пишеш като нея

77

Шерлок ряпа да яде

преди 13 години

Засега разследването е за самоубийство, но продължават процесуално-следствените действия............

76

Анонимен

преди 13 години

срамота!

75

Евита

преди 13 години

Ей затова ги харесвам българските мъже - силни,красиви,хетеросексуални и решаващи проблемите си я с юмруци,я с нож,я с пистолет......

74

Анонимен

преди 13 години

И на мен ми е трудно да го чета, но го чета с интерес, едновременно с това обаче разбирам смисъла на думите й. Представи си ,че аз й поправям всички правописни грешки в главата си и текста го трансформирам на кирилица. Можеш и ти да го направиш. Ако ти е трудно едновременно с двете..първо оправи грешките напиши го на кирилица и тогава се заеми да четеш текста.Можеш нещо да схванеш в този случай. Ако не ,съжалявам за теб!

73

до 71

преди 13 години

Всеки сам решава на какъв да се прави. По-жалкото е друго- масово тук не разбират, че Кремена има доста акъл и доста информация в главата си и стават за смях, като я обиждат. Чел съм много нейни постове. Смело мога да кажа,че от форума малко хора могат да й съперничат по интелект.

72

касапин

преди 13 години

Общинар=измамник и далавераджия,когато и да го наръгаш все е късно!