11

познат

преди 13 години

Али Баба, или какъвто си там! Не пиши глупости, като не познаваш човека! Бог за прости момчето, жалко!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Пиф

преди 13 години

Да не са от някоя BSDM формация тия двамата. Нещо от рода на - "Охлузените войни на любовта" ?

9

ил

преди 13 години

Май не четеш , не са го гръмнали,а е намушкан с нож.Каквато и да е причината, един млад човек е мъртав, а едно дете ще разсте сираче,не мога да разбера защо тази злоба.Вие нямате сърца, бе хора.от всяка трагедия правите словесна помия.

8

Анонимен

преди 13 години

Да беше гръмнат, щях да кажа, че се е забъркал с някой неподходящ "бизнесмен", ама сега с тоя нож по ми прилича на битов скандал.

7

KRIMENA ST ZAG

преди 13 години

BOG DA PROSTI UMRELIA.........AS mi e NIdupustimu t4i sam si e nanesal 24 prubodni rani....Viruiatnu tva e idin KAZUS na revnusd-Rivniva sapruga....ili kaktu mi potskazva moita tuk ,faf Offisa pRUKuriska-dianie na IZMAMEN saprikk......Siga i da gadaimi -utishal si t4uveka...Siga tug ,faf FOROMa shi zavali prilivin dajd ot FIKALII i ispajnenia pu tas pi4alna tema -VARNA e idin rebos od Pristapnusz i Biszakonnosz.......Tva shi ri4e t4uvek 4i e faf MEXIKU city ili faf SAN PAULO...

6

Анонимен

преди 13 години

a tia kade e bila po tova vreme? ne e li 4ula 6um - taka lesno ne se ubiva 4ovek, samo ako e k.o moze bog da go prosti

5

лоло

преди 13 години

От друг изтоник: "Пред полицията съпругата на Четников обяснила, че се събудила след 2 ч. (през нощта очевидно) и като видяла, че той не е в леглото, го потърсила и така се натъкнала на тялото му."Разбира се, първата версия на българската полиция е...самоубийство:DDDDЗасега жената не е заподозряна... представяте ли си двамата сами през нощта в жилището си и изведнъж тя го намира в банята с 24 прободни рани...и не е задържана???

4

хит

преди 13 години

прилича на психотичен срив със суицидна реакция........съболезнования на близките.

3

Салахадин

преди 13 години

Това е защото всяка вечер след 5 си е вкъщи.Събота и неделя си ходи на село и вари буркани с компоти.С жена му едвам са връзвали 2-та края.В почивката се е налагало да боядисва по 10 лв на м.кв с латекс че да закрепи семейния бюджет.Почивка на балкан не е виждал от 15 години и няма възможност.Кара очукана жигула тъмно синя.Да да сигурно за това са го гръмнали.

2

Анонимен

преди 13 години

Студио " Х". Шерше ла фам.

1

А любовникът

преди 13 години

на бременната булка, какво мисли по въпроса?