51

Анонимен

преди 13 години

Ако бяха го намерили в сараите, веднага щяха да установят, че е самоубийство... с оглед обстоятелствата!

50

Анонимен

преди 13 години

цитирам:Според криминалистите естественото на раните води до заключението, че става въпрос за самоубийство. Младият мъж е пробвал да среже вените си, нанесъл е няколко удара с ножа в гърдите си, но всички тези рани били по-повърхностни и не са причина за смъртта му. Смъртоносно се оказало промушването в стомаха.

49

ЧЕНГЕ

преди 13 години

Не си напъвайте мозъците-това е гей афера!!!

48

ссс

преди 13 години

някой го е самоубил

47

Д-р Уотсън

преди 13 години

Нещастен случай е.Подхлъзнал се и е паднал върху ножа.И така 24 пъти.

46

бг

преди 13 години

Няма достатъчно доказателства за насилствена смърт.Няма достатъчно доказателства за самоубийство.Няма достатъчно доказателства, че е умрял.Няма достатъчно доказателства, че е жив.

45

аууууууууууу

преди 13 години

Кризааааааааааааааааааааааааааааааааа

44

Шерлок

преди 13 години

Според мен е самоубийство ...

43

Ханът

преди 13 години

Намалена вменяемост: разбира се едно състояние на отрицателни количествени изменения на психиката в рамките на вменяемостта. 1. идеологичен афект (силно раздразнено състояние, протичащо до 30 мин.): емоциите и чувствата надделяват пред разума. Съществува два вида кодировка: 1. специален състав, който предвижда по ниски наказания, отчита афекта, 2. няма специален състав, а един общ, афекта се взима предвид, когато се определя наказанието. Не всяко такова състояние има правно наказателно правно значение: само тогава, когато това състояние е предизвикано от пострадалия.

42

бг

преди 13 години

аз пък бих го убил то4но така - за да изглежда 4е е жена му :))))

41

Анонимен

преди 13 години

М-да! То у селУ Варна, какво друго може да се случи, ако не са *** ще са кметовете или общинарите! Диво село с диви селяни! И сега ще излезе, че се е самонаръгал 24 пъти господа съди!

40

ssss

преди 13 години

Тая 100 % ше загуби бебето.........колко може да и понесе женската психика,още повече като е бременна.......

39

бг

преди 13 години

а видяхте ли гръцката полиция? не като сестрите Белнейски, нали, лека им пръст

38

Боби

преди 13 години

Прав си брат, туй жените не са като хората :( имах си аз една, много си я обичах...всичко и купувах квото поиска, гледах я като принцеса....всяка вечер си я мушках и ми беше гот....после тя си тръгна и ся чувам друг я мушка...пък аз кат наеб*ан ходя не мога се сафирясам...ужас брат мани ....:(

37

Поаро

преди 13 години

Е,тя работата е ясна...жена му го е убила,жалко за детето само.Ако трябва да се промъкнеш в дома на някой за да го убиеш,от 2 до 5 пробождания стигат за да го умъртвиш,а не 24,няма смисъл.Толкова много прободни рани ще рече,че убиецът е събрал мн ненавист към този човек...я от изневярва или нещо подобно и толкова много ги е яд,че дори след убийството продължават да стрелят/намушкват жертвата!

36

ссс

преди 13 години

не ти разбрах мисълта,но със сигурно имаш нужда от помощ

35

dedo

преди 13 години

Какво зверско самоубийство!Естествено няма да има доказатества, дори ЖЕЛАНИЕ да бъде разкрито какво се е случило там... Все пак в бг сме, това да не е Америка.

34

anonimen

преди 13 години

Stiga s tezi glupavi komentari, kak moje da komentirati tova, koeto ne e razkrito.Bila bremennata mu sapruga.Gluposti.Moje bi toi si e imal nqkakvi problemi i sam e slojil krai na jivota si.

33

Анонимен

преди 13 години

Не е трябвало да се бръсне след употреба на алкохол. Определно самообийство с ясно изразени наклонности към садизам. Мдааааааааааааа

32

АЛДО

преди 13 години

ЕДНО Е НЕВМЕНЯЕМОСТ А ДРУГО Е СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ