132

Добра Вест

преди 1 месец

Надявам се и "днес" да се отече към канализацията. Стенвестника направо срути обикновените агенти на Бг за Америка (пардон Америка за територията(. хахах

131

Анонимен

преди 1 месец

Туй момче Балабанов ... мн добре го ранът.

130

Анонимен

преди 1 месец

Тия са позор!

129

Кибик

преди 1 месец

Кво става с партията на президента ?

128

Яжте бубулечки !

преди 1 месец

Агнешкото 32 лв. Иначе избихте здравите животни преди време -профилактично . Преди изнасяхме агнешко за целия Близък изток.

127

Анонимен

преди 1 месец

Защо не отиде оново аборигенчото от таковата африката, Тошето с якото возило, са направи на печен мъш? Да си покаже яката класа? Помните ли преди, като се яви пред всички, като един мафиозо. Още тогава направи лошо впечетление. Но искрено показа пред всички, КОЙ обслужва всъщност. ИТН обслужва ологархията и мафиотите. Чакай да направят нещо за обикновените хора. Седем осми а?

126

баба мара

преди 1 месец

това момче иваило е наи читав от таифата направи един гаф с броенето на звездичкив залата на партииния дом да си извади поука и да не го повтаря иначе на итн не можеда се разчита гласуват и с едните и с другите

125

Старчовек

преди 1 месец

Вари ги печи ги на всички в устата им е Бойко ! Така беше и с Иван Костов ! Аман от ченгеджийски номера ,за всичко лошо последните 34 години виновни са САМОИв.Костов и Б.Божрисов!!Ех до кога бе другари тайни и явни ченгета и новопоявили се ,,умнокрасиви юнаци-некадърни но амбициозни???

124

Кой лъжете?

преди 1 месец

БСП никога. Да ви стане ясно! НИКОГА не са били опозиция. НИКОГА! БСП бяха пасивни участници в управлението на държавата. Както при пасивните пушаши. Но вместо дим, получаваха милиони. Да ви стане най-после ясно на всички. Пребройме им милионерите и хотелиери в БСП, ГЕРБ. Пребройте им богаташките деца, които в момента ги подготвят да се влеят в редиците. Да не мислите, че обикновен човек без правилното потекло, ье го допуснат до нещо? БСП са част от олигархичната корупция! И винаги са били!

123

БСП не бяха с ГЕРБ

преди 1 месец

До Анонимен 122: Корупцията я правха ГЕРБ и патериците им. А БСП винаги е била опозиция на ГЕРБ през всичките мандати на Бойко. И няма да да му станат патерица. За тях, поне докато е Корнелия Нинова, това е сигурно. Ако се уреди за председател някой плазмодий като Станишев, там вече не се знае. И той е пишман-евроатлантик, което ще рече готова патерица на Бойко. С името на "стабилността" разбира се.

122

Анонимен

преди 1 месец

Не правят ли психотестове в парламента?

121

Изклатен демократ

преди 1 месец

Към ДБиПП: Да ив абе пчикаат мйачина неодклатени и неоддялани неодносени америкнаофилчета, пордали са на псоолството на сащ! Макйа ви да абе и бокулците нещсатни коэплеета мърсни донли! Кирчовци - наркомнани и пордажни доргиращи се изкалтени недоносчета сте вие и изкцеаните ви избиратели мръшави!

120

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ-БСП-ИТН няма как да бъде нормална сглобка. Защото ИТН и БСП, и частично ДБ, както и участници в ПП за част от корумпираната мафия срещу която бяха протестите. Промяната беше подложена на унищожително плюене от журналистическата прислуга, обложила от еврофондовете и надигала къщи! Промяната и протестите бяха подложени на унищожително плюене от всички участвалите в над 30 годишните грабежи в България. Това са почти всички партии в парламента и извън него!

119

Анонимен

преди 1 месец

ИТН гнусни лицемери и фалшиви патеротари. Вие, заедно със възраждане сте пеленачетата на сикаджийската мафия на прехода. Мафия от ченгета, военни, политици, общинари, адвокати, професори, лекари, общественици, журналисти и всякакви други слуги.... Мафия отровила и ограбила своите съграждани. И вие ще си платите сметката, мафиоти.

118

Малко за политика

преди 1 месец

Сглобката наистина беше ненормална. Нормалната управляваща коалиция беше тази (ПП-ДБ-БСП-ИТН), в която участваха партии които преди това протестираха по площадите за да сложат край на корупционният модел на ГЕРБ. ИТН гласува за свалянето на правителството на Кирил Петков и така на практика върна ГЕРБ на власт. И затова сега Бойко Борисов и Делян Пеевски са изпрани и искат още власт. Корупционният модел на ГЕРБ се върна. И това го дължим на Слави Трифонов и неговата партия ИТН.

117

Ко

преди 1 месец

ДОДУКА БЯХА ТИЯ ЛИЦЕМЕРИ /СЕГА ТРЯБВА ДА ГИ ЗРИТАТ СИЛНО В ОКОТО

116

итн НЕГОДНИЦИ

преди 1 месец

Има такива смешни негодници!

115

Анонимен

преди 1 месец

Саму Тожку

114

д-р Емилова

преди 1 месец

Много тежка партия са ИТН.

113

Анонимен

преди 1 месец

Без итн в парламента!