172

Анонимен

преди 1 месец

ИТН, ПП, ДБ-майтап, бе Уили! На какви комици сме поверили съдбините си?

171

Най Важно 1

преди 1 месец

В момента, НАЙ- ВАЖНО е да оправят Закона за БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.... Щото сега разни корумпирани чиновници продават български паспорти на араби и ***, които са стояли 3 ( три) години в България и платят 100 ( сто) лева...Така скоро тия араби и не.ггри може да изберат за министър- председател- Реджеб Ердоган или някой не.ггър- ***.йм.уна от Африка...

170

Най Важно 2

преди 1 месец

Ако при Освобождението на България, 1878 г, НЕ бяхме ИЗГОНИЛИ всички араби и не.ггри от България, щяхме да продължим да живеем под Османско РОБСТВО и в Парламента щяха да са САМО тия... Араби и турци, 500 години стояха на територията на БЪлгария, но НЕ сме им давали български паспорти при Освобождението, а ги убиивахме !!!

169

до 166

преди 1 месец

До Анонимен,а народът кога ще се отучи да е арогантен и нагъл,кога ще спре да краде и да почне да работи както всички хора по света,ааа забравих българите са богопомазани,затова всичко им пада от небето

168

Дървен Шоп

преди 1 месец

Спасението е само едно - всички срещу ГЕРБ и ДПС !!!

167

Анонимен

преди 1 месец

Не съм от най умните хора, обаче по пътя на логиката, нови избори със стари физиономии какви нови резултати очакват? Пак ще си разделят мижави проценти гласували пак няма да могат да се коалират пак ще има избори и така като хамстер в колело се въртят.и на братята роми им писна от кебапчета

166

Анонимен

преди 1 месец

До *** и отврат : Тези думи човек ли ги е писал ? Бездарник!!!

165

Анонимен

преди 1 месец

- Търси се премиер. - Че къде се е скрил? - Ми не знам.... Не могат да го намерят къде се е скрил....

164

Анонимен

преди 1 месец

Тошко Йорданов защо се смее, кое е смешното?

163

Анонимен

преди 1 месец

Избори :-) Избори :-) Избори! До дупка! Докато избраниците ни се отучат да бъдат толкова арогантни. Докато разберат, че няма как дълго да лъжеш. Докато обърнат внимание на избирателите си и освен за шайката си, помислят за народа си. То може наивно да звуча, може да прилича на лозунг, но фактите потвърждават, че това е истината. Българинът не му остана търпение за фалшиви хора. И радвайте се на избори, защото иначе щеше да бъде въоръжена съпротива.

162

Анонимен

преди 1 месец

Сори за невежеството, но в качеството на какви президентът връчва третия мандат на ИТН, макар и символично? Защото едва прескочиха бариерата на последните избори ли? И не чувства ли, че много силно се сгромолясва с този ход? Ето това сега е цирк!

161

Анализатор

преди 1 месец

ДПС е НЕЗАКОННА ПРОТИВОКОСТИТУЦИОННА партия,но дори гласуващите за тази секта ми се струват по-разумни от гласуващите за ИТН.Партията на куция чалгар е едно недоразумение в политически живот на България.

160

ИмаТакиваНедоразумен

преди 1 месец

ИТН е най голямото недоразумение, попаднало в българския парламент! Тошко и компания свалиха нивото на изказа с много! Откровенно каруцарски и просташки език!

159

Падение

преди 1 месец

Такива простаци като ИТН в българския парламента не е имало.Това е дъното.

158

Раш

преди 1 месец

ИТН нямат нито политичесща култура, нито уважение към опоненгите, нито адекватна реторика! Само простащина и арогантност!

157

Истината

преди 1 месец

Чалгарите от ИТН са срам и позор с уличния си език в тази институция Парламента!

156

Щирлиц

преди 1 месец

До Анонимен 145.....Е па сите шопи сме арни ора,оти ни се разбира що оратиме.Ама друго си е да мЬекаш по търновски,некак царствено звучи.

155

Гняс и отврат

преди 1 месец

ИТН бързаха да върнат папката, че да сменят памперса на учиндолско нищожество!

154

Вън чалгарите!

преди 1 месец

Чалгапитеците от ИТН като са толкова "умни", да бяха предложили правителство, вместо да връщате мандата. Празнодумци, които само лалат са ИТН! Пълна пародия на партия са ИТН!

153

Г557дт

преди 1 месец

ИТН - Чалга! Чака-рака, глупост трака!