173

Анонимен

преди 4 седмици

ИТН, ПП, ДБ-майтап, бе Уили! На какви комици сме поверили съдбините си?

172

Най Важно 1

преди 4 седмици

В момента, НАЙ- ВАЖНО е да оправят Закона за БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.... Щото сега разни корумпирани чиновници продават български паспорти на араби и ***, които са стояли 3 ( три) години в България и платят 100 ( сто) лева...Така скоро тия араби и не.ггри може да изберат за министър- председател- Реджеб Ердоган или някой не.ггър- ***.йм.уна от Африка...

171

Най Важно 2

преди 4 седмици

Ако при Освобождението на България, 1878 г, НЕ бяхме ИЗГОНИЛИ всички араби и не.ггри от България, щяхме да продължим да живеем под Османско РОБСТВО и в Парламента щяха да са САМО тия... Араби и турци, 500 години стояха на територията на БЪлгария, но НЕ сме им давали български паспорти при Освобождението, а ги убиивахме !!!

170

до 166

преди 4 седмици

До Анонимен,а народът кога ще се отучи да е арогантен и нагъл,кога ще спре да краде и да почне да работи както всички хора по света,ааа забравих българите са богопомазани,затова всичко им пада от небето

169

Дървен Шоп

преди 4 седмици

Спасението е само едно - всички срещу ГЕРБ и ДПС !!!

168

Анонимен

преди 4 седмици

Не съм от най умните хора, обаче по пътя на логиката, нови избори със стари физиономии какви нови резултати очакват? Пак ще си разделят мижави проценти гласували пак няма да могат да се коалират пак ще има избори и така като хамстер в колело се въртят.и на братята роми им писна от кебапчета

167

Анонимен

преди 4 седмици

До *** и отврат : Тези думи човек ли ги е писал ? Бездарник!!!

166

Анонимен

преди 4 седмици

- Търси се премиер. - Че къде се е скрил? - Ми не знам.... Не могат да го намерят къде се е скрил....

165

Анонимен

преди 4 седмици

Тошко Йорданов защо се смее, кое е смешното?

164

Анонимен

преди 4 седмици

Избори :-) Избори :-) Избори! До дупка! Докато избраниците ни се отучат да бъдат толкова арогантни. Докато разберат, че няма как дълго да лъжеш. Докато обърнат внимание на избирателите си и освен за шайката си, помислят за народа си. То може наивно да звуча, може да прилича на лозунг, но фактите потвърждават, че това е истината. Българинът не му остана търпение за фалшиви хора. И радвайте се на избори, защото иначе щеше да бъде въоръжена съпротива.

163

Анонимен

преди 4 седмици

Сори за невежеството, но в качеството на какви президентът връчва третия мандат на ИТН, макар и символично? Защото едва прескочиха бариерата на последните избори ли? И не чувства ли, че много силно се сгромолясва с този ход? Ето това сега е цирк!

162

Анализатор

преди 4 седмици

ДПС е НЕЗАКОННА ПРОТИВОКОСТИТУЦИОННА партия,но дори гласуващите за тази секта ми се струват по-разумни от гласуващите за ИТН.Партията на куция чалгар е едно недоразумение в политически живот на България.

161

ИмаТакиваНедоразумен

преди 4 седмици

ИТН е най голямото недоразумение, попаднало в българския парламент! Тошко и компания свалиха нивото на изказа с много! Откровенно каруцарски и просташки език!

160

Падение

преди 4 седмици

Такива простаци като ИТН в българския парламента не е имало.Това е дъното.

159

Раш

преди 4 седмици

ИТН нямат нито политичесща култура, нито уважение към опоненгите, нито адекватна реторика! Само простащина и арогантност!

158

Истината

преди 4 седмици

Чалгарите от ИТН са срам и позор с уличния си език в тази институция Парламента!

157

Щирлиц

преди 4 седмици

До Анонимен 145.....Е па сите шопи сме арни ора,оти ни се разбира що оратиме.Ама друго си е да мЬекаш по търновски,некак царствено звучи.

156

Гняс и отврат

преди 4 седмици

ИТН бързаха да върнат папката, че да сменят памперса на учиндолско нищожество!

155

Вън чалгарите!

преди 4 седмици

Чалгапитеците от ИТН като са толкова "умни", да бяха предложили правителство, вместо да връщате мандата. Празнодумци, които само лалат са ИТН! Пълна пародия на партия са ИТН!

154

Г557дт

преди 4 седмици

ИТН - Чалга! Чака-рака, глупост трака!