152

Реалист

преди 1 месец

ИТН се гаврят с търпението на народа!

151

Истината

преди 1 месец

ИТН едно полезно предложение нямат и използват парламента да се забавляват за сметка на данъкоплатците! Загуба на време и държавни пари - нашите пари!

150

Отвратен

преди 1 месец

Срам ме е че такива вулгарни чалгапитеци с нулева култура като Тошковци-мошковци са в българския парламент! ИТН са дъното!

149

Анонимен

преди 1 месец

До Срам и позор! политици от ПП - дай поне едно име??? Кики, Асан, Денков...кой? Ицо Реформата ли? Мирчев дето гледаше камерата като австралопитек...кой де?

148

Г557дт

преди 1 месец

След ИТН ще пуснем водата в казанчето на тоалетната чиния!

147

Анонимен

преди 1 месец

До Право на мнение - важното е, че мнението е като дирника, всеки го има, но учудващо при теб мнението ти буквално излиза от дирника... много ясно, че ще върнат, с 4% подкрепа и 0% от парламента какво се очаква от тях? слава богу не се пробваха, че хаптен за смях станахме по света... ПП-та и Дб-та сте амбициозните и можещите, какво стана? пристанахте на зеленчуците и коледните мезета... само фелацио не им ударихте публично..по кабинетите - вие си знаете, мазно, мазно...

146

Срам и позор!

преди 1 месец

Основна функция, за която са създадени ИТН, е да тровят политическата атмосфера в България, да саботират, да измислят мръсни интриги срещу политиците от ПП! Подли, вулгарни и отвратителни са от ИТН!

145

Мнение

преди 1 месец

Чалгарите са Чао на предстоящите избори!

144

Право на мнение

преди 1 месец

Тези клоуни от ИТН са жалки лаладжии, които са се фиксирали върху това да плюят по ПП-ДБ, но като дойде време да вземат мандата, се изсухлят като мръсни *** от отговорност! Че и как се подмазаха на президента днес, просто отвратително!

143

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше въведен през 18 век, основата на езикът български да е от североисточна България - Великотърновски, то сега щехме да плямпаме по шопски и да одиме на избори със сопа в ръка!

142

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше въведен през 18 век, основата на езикът български да е от североисточна България - Великотърновски, то сега щехме да плямпаме по шопски и да одиме със сопа в ръка!

141

Анонимен

преди 1 месец

>>> Дали като погледнете натам нищо не е останало... Защо се лутаме когато е пълно със светлина навсякъде? Забравихме как да се ориентираме в тъмното...ли? Ами запалваме лампите! А на светло глупееме... понеже не можем да се скриеме на тъмно! Къде остана първичния тласък импулсът даващ разум зърното да покълне? Но запомнете това съм "АЗ" и за да ме откриете трябва да знаете, че няма светло, няма и тъмно - това са различни честоти за виждане!

140

Анонимен

преди 1 месец

>>> Къде остана зрението? Защо изгубихме очите за виждане в бъдещето? Кой ни ги отне? Стихиите придошли с хаоса ще унищожат формата на лъжата заседнала в нашето съзнание... като истина... Кой ни изпрати тази лъжа? Нима ослепяхме в тъмнината правейки си призма на живота... Нима светлината не може да се чуе и да се забрави видяното и чутото? >>>

139

Анонимен

преди 1 месец

>>> Да наистина него го нямаше там, но нещо тайнствено ми подсказа, че той бил там, миг преди мен... Какво беше това? ... Каква е тази бързина по-бърза от светлината?.. А може би това е реалност от отвъдното, от далечното минало чрез сегашното към бъдещето? Но защо вратите там където го търся за просветление са затворени? Защо храмът от миналото извисен в небесата не отразява повече светлина за смъртните погледи? Нима материалната форма е унизила виждането? >>>

138

Ицо

преди 1 месец

Браво на президента че се е обърнал към специалистите във връщане на мандати - ИТН. Може да не стават за абсолютно нищо друго, но как само връщат неизпълнени мандати леле.. браво, чудесно се справиха и този път.

137

Анонимен

преди 1 месец

Погледнах натам... погледът ми се задържа за миг.. Нямаше го, но погледите ни се срещнаха.. Нещо ме смути, когато отперих очи към мястото от което бликаше спокойствие равно на столетия. Вятърът бе глух на това, което правеше шум. Може да кажа, че цареше царствена тишина... Въздухът се чудеше колко пъти може да бъде вдишван и издишван, чудеше се на свойта лекота... Втори път отправих поглед натам... за да се уверя, че не съм се лъгал... >>>

136

Л.Иванов

преди 1 месец

Никога през целия си съзнателен живот не съм се занимавал с политика, но ще споделя само един факт- това, което става днес на политическата сцена у нас, го предвидих точно преди 10/ десет/ месеца! Който иска да вярва!

135

...

преди 1 месец

еми избори след избори след избори след избори! Накрая ще останат 5 (купени и продадени) гласа които ще определят кой да ни оправя следващите най-малко 4 години! та така!

134

1

преди 1 месец

Мухахахахахахаха

133

Анонимен

преди 1 месец

Само правителство без ПП,ДБ ще спаси страната. ПП е проект създаден за да унищожи ГЕРБ, а не да управлява. Тази омраза съсипва държавата. Те не са алтернатива на ГЕРБ, защото са некомпетентни, меко казано. ГЕРБ трябва да отсвири ПП,ДБ и да направи правителство без ПП, поне. ДБ и без друго, са само една патерица. Всяко участие на отровния дует ПетковВасилев във властта е порочно и опасно, за България. Ще доведе страната до настоящия колапс, дори и по-зле.