128

Анонимен

преди 4 месеца

Направете очна ставка на адвокатите. Единият твърди едно, другият - друго

127

Анонимен

преди 4 месеца

И този е един ревльо, къде ми е детето, къде ми е детето, а искал да прави аборт....

126

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 116 Много точно казано...!!!

125

Ангелина

преди 4 месеца

До просто коментаторка под номер 125 Явно сте "просто коментаторка" и настървена към "свекървите"......В случая е тъща!!!ЗА УБИЙЦИТЕ И НАСИЛНИЦИТЕ ,НРАВСТВЕНО- ЕТИЧНИ КАТЕГОРИИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.ТЕ НЕ СА"ЛОШИ"- МЕКО СРАВНЕНИЕ . ТЕ СА ЗЛИ ИЗРОДЕНИ ИНДИВИДИ С БОЛНИ МОЗЪЦИ И ЗА ТАКИВА НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ДРУГИ.ТОВА СА "ОТРОВНИ ХОРА" ,КОИТО ПРЕОБЛАДАВАТ НА ЗЕМЯТА,КАКВИТО СА И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ ПСИХОПАТСКИ ДЕЙСТВИЯ .А,ВИЕ?!

124

просто коментаторка

преди 4 месеца

Глупава жена и още по-глупава свекърва,какво ще кажат на детето на убития,ами на другото?Отнели са му живота на човечецът,няма как да излязат добрите,а той лошият.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се , че щяха да го пуснат! та това е България, страната в която убийци и престъпници са на свобода, а в затворите лежат кокошкарите без връзки. Мафията си има държава благодарение на Костов. Совок это дно. Болгария это дно.

122

Ангелина

преди 4 месеца

Въпросите на адвоката са риторични и напълно логични. С действията си тя е доказала ,че не може да се счита за "майка" и е непригодна да се грижи за тях. къде са "ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО"....?!За съжаление това "титанично библейско зло" преобладава в хората ,не е изолиран случай и е масова явление.Всички индивиди способни на психически тормоз ,а той винаги е целенасочен и съзнателен са способни да убиват и буквално. Всъщност психическия тормоз също причинява смърт ,само ,че "отложена във времето"

121

ловец

преди 4 месеца

До Анонимен трябва да търси нова жертва. Парадоксалното е че тази *** би имала опашка от кандидати, само да пожелае

120

мъж

преди 4 месеца

не вярвам в демонизирането.Има жени и жени .И какво искаме от тях.Допуска те в сърцето си , допуска те в тялото си и после да получава само хули и грубост. Ако някоя е нарушила закона -да отговаря , но да се обобщава за всички жени е отвратителен сексизъм.

119

хм

преди 4 месеца

До Анонимен 116Абсолютно споделям. Работя сам мъж в колектив с 18 жени. Идея нямате за какво лицемерие, интриги и словоблудство става въпрос. Всяка е първа приятелка с всяка, когато са на саме, а когато се размешат каква помия се лее по "най-добрите" приятелки... Чудя се само, как след подобно нещо успяват да се гледат в огледалото, аз не бих могъл. Прави ми впечатление, че водещото е "коя ще е най-близко до сърцето на шефката".

118

хм

преди 4 месеца

Киро Харварда какво ще каже за кадрите си? Или се разграничи от тях?

117

Анонимен

преди 4 месеца

ПП разграничават ли се от убийцата? И ако не са го сторили - защо?

116

Анонимен

преди 4 месеца

Какво казва за децата Истанбулската конвенция? Ако майката е убила бащата - може да ги отгледа, тъй ли? Особено, ако е от управляващата партия. Това ли е посланието на ИК за домашното насилие!

115

Анонимен

преди 4 месеца

Хората още преди 5000 години са разбрали че на жените не трябва да се дават много права и власт защото това води до разпад на цивилизацията. И тогава са правили същите експерименти като сега и да видели резултатите. Всичко е записано в старите книги! Жалко че няма вече кой да ги чете. Жената прави първия грях, нарушава забраната и яде от забранения плод след което дава и на мъжа. Това не е случайно! Жените не могат да спазват правила и морални норми. Не могат да пазят тайна и не държат на дума

114

До Кух профил

преди 4 месеца

В тоя случай няма как да се скрие зад фразата "заради децата". Не знам как е мислила да отглежда тези деца без бащи, нали ще пораснат, ще питат, ще разберат. Едва ли ще я гушнат и ще и кажат, че са и благодарни. Може да си е фантазирала, че ще намери трети, когото ще представя за баща. Изобщо, трудно е да им влезе човек в обърканите глави на подобни личности. Самата майка е отгледана без баща, неизвестен бил.

113

Анонимен

преди 4 месеца

България е един от бастионите на феминизма от десетилетия, още много преди Запада, и това е едно от нещата, които разяждат държавата.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Аман от гaдни новини. Тази нощ сънувах как с баджанака сме разстреляли един чужденец и се чудим къде да го закопаем. За себе си не мога да съм сигурен, ама някой с по-лабилна психика направо ще тръгне да имитира, повтаря и т.н. Има доста такива случаи.

111

БГ

преди 4 месеца

А ако тази убие децата си сега , съдийският състав ще носи ли вина затова че е пуснала подобен рецидив на свобода ?

110

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 102 - Нещата веха да се променят ... рязко. Дори стяскащо рязко. Страхувам се, че отиваме от едната крайност в другата.

109

Анонимен

преди 4 месеца

"Защо си мисля, че мъжете се опитват да озаконят изземването на децата от майките" - Споко - има одстатъчно отчаян и морално опропастени самотни майки, които с радост че подпишат, каквто им кажат да подпишат и ще сменят детето за един по-евтин Мерцедес.