68

Анонимен

преди 4 месеца

Габриел Мари оня ден говори колко жени са убити, но крие статистика за мъжете. ЕвроДжендърФеминистка дискриминация

67

реалист

преди 4 месеца

От ДПС газят хора по улиците от ГЕРБ убиват жените си, а от ПП мъжете си.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Много жени се правят на такива, каквито не са. Затова се е заблудил човека. Понякога трябват години, за да разкриеш тайната същност на една жена.

65

Анонимен

преди 4 месеца

В законодателството бащите винаги са дискриминирани. Децата ги дават всичките на майката, дори и и ако е алкохоличка, ку**а и крадла. Сега съдът ще отсъди децата да са и при една доказана убийца.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Типичен фашистки режим, жена ПП убива мъжа си , пали го и е под домашен арест, има някои лежат за един коз

63

Съдия

преди 4 месеца

Габи повече няма да бъде задържана,, ако ще джо байдън да и протестира мярката.

62

от БАН

преди 4 месеца

Оставете го велико минкоф . Искам да знам какво става с Минах Велико, шуменеца заклал един брикет префи години. Веднага го тикнаха с доживотна по бързата процедура. Монах Велико е истинският пример за нългарите, а не някакъв женски като тоя минюф. Искам ИНФО за Монах Велико. СЕГА!!!

61

Дядо Иван

преди 4 месеца

Като възрастен човек ви го казвам - бягайте далече от разведени жени! 1 от 10 от тях вероятно е свястна и се е развела по някаква адекватна причина, но масово причина за разводите са точно лекото поведение на жените и липсата на всякакви семейни ценности! Къщата и може да е в прах и мръсотия, да няма сготвена храна за децата, но тя трябва да иде на кафенце, маникюр и фризьор преди това! Пък жени с много мъже приятели - тия мъже са резервни варианти и нищо чудно да я работят, докато ви няма!

60

една жена

преди 4 месеца

Този случай е изключително странен, но не е лесно да се вземе правилното решение. По принцип, за жестоко, предумишлено убийство не трябва да има прошка, без значение пола. Но тук стои въпросът за децата. Едното е бебе. Тук мнение трябва да дадат лекари. От една страна, ако тя кърми, за бебето е много нужна, макар и убийца. От друга, ако е с психични отклонения, може да е опасност и за него.

59

Ботьо

преди 4 месеца

Бг съдебна система, за убийство по-леко се гледа от кражба.....

58

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНа 37 сложих минус, грешка беше, пазете се хора, обичайте се и бягайте от луди и неуравновесени, институциите не работят.

57

НЕ !

преди 4 месеца

КАТЕГОРИЧНО НЕ! Щяха да го разпънат на кръст в медийте и да променят законодателството..

56

Анонимен

преди 4 месеца

Този на снимката ме съмнява да е баща на когото и да е било. По скоро може да роди.

55

Жертвата

преди 4 месеца

Е ламтяла за пари, другият осеменител също! Ама излязъл късметлия... то не се знае, де, тия като излязат от затвора ще са още по-изпечени

54

Анонимен

преди 4 месеца

"Ще изкарат жертвата виновен, ще завъртят нещата, че е станал нещастен случай, но няма да отидат в затвора тия двете убийци. Причината е ясна - връзки на много високо ниво в държавата, вероятно наличие на компроматна информация за високопоставени лица и т.н." - Те такива не са в панелки и не карат брички за по 5000 лева ...

53

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е човека. И аз не съм съгласен, че а пуснаха тая у дома...

52

Анонимен

преди 4 месеца

"не е имал ай-важното за човека чувство - за самосъхранението. Майката и дъщерята, тези две тотални психарки са го ликвидирали, а той не се е усетил, че са му подготвили първо отровата, а после и въжето!" Вярваш или не, повечето хора не са тренирани агенти, че да се вардят от такива неща. А и повечето народ, не може да разпознае психопат, като го види, просот защото ни казаха, че трябва да приемаме всеки със "Странностите му" и да игнорираме точно това чувство за самосъхранение.

51

Гено от Грамада

преди 4 месеца

Случай като този е последната капка, която разколебава много мъже да се обвързват, привързват емоционално, и т.н. Нека си намерят други желаещи да бачкат по кампаниите за раждаемост, предпочитам сам да съм си шеф, и да живея спокойно.

50

Равновесие

преди 4 месеца

Нима може да се допуска да живее някой, който е убил някого?! Демокрацията няма нищо общо с това, защото тя е надстройка на отношения, като тези, които са осново полагащи и стоящи на доста по-ниско ниво в общественото развитие

49

Евроатлантик

преди 4 месеца

Важното е да подкрепим Прайд Парадите, да позволим на содомитите да се женят, както и да осиновяват деца! Така е европейско! Нямаме нужда от църкви, но трябва да се изградят още джамии за нашите ислямски братя, които предстои да дойдат!