148

Malii kak ni lxjat

преди 3 месеца

Време ли е да почнем с политицте, да видим какво ли ще стане. Може ли да се хареса на народа, само се чудя. Невероятно е да видиш как се изродила властта към зло и сатанизъм, решението e само едно като вярващи ... Бог с нас народе

147

аиьждховщ

преди 3 месеца

До СОЦКОМУНИСТИЧЕСКОВъобще не е комунистическо. Защита на майката е имало винаги, ама такава презумпция за виновност на мъжа както сега тогава не е имало.

146

1234

преди 3 месеца

До АнонименТи сериозно ли?

145

СОЦКОМУНИСТИЧЕСКО

преди 3 месеца

Това е женското и еманципирано правосъдие на дългогодишната комунистическа министър на правосъдието другарката Светла Даскалова . Колко съдии и адвокати забогатяха от тогава от нейните семейни закони и семейни ценности до сега . . . нямам думи ! МЪЖ ЛИ Е , ТРЯБВА ДА Е ОСЪДЕН ! ЖЕНА ЛИ Е - АМА КАК ТАКА ? ТА ТЯ Е БЕЗЗАЩИТНА ЖЕНА , ГОРКАТА ! СОЦКОМУНИСТИЧЕСКО КРИВОСЪДИЕ И ДО СЕГА , НОСЕЩО НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА ЗА СЪДИИ И АДВОКАТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

144

Анонимен

преди 3 месеца

потвърждава се убеждението, че в Бг убийците ги пускат, а затворите са пълни с кокошкари и "наркомани" за 1 фас трева... правосъдие и чудо, тая трябва хората да я линчуват като няма затвор за нея

143

МДААА . . .

преди 3 месеца

Е , мюсюлманите унищожават титаничното зло още докато му е време !!!!!!!!!! А след това зорко контролират съдиите си и адвокатите си да не се превърнат те в титанично зло ! Контролът върху и търсенето на отговорност от тези два вида лица е още от древността ! А сега продължава вече и с крути мерки ! Така се прави справедливост и за мъжете ! НЯМА ДРУГ НАЧИН ! И каква е раждаемостта при тях , а ?

142

ловец

преди 3 месеца

До Анонименаз имах роднина с подобна жена. Постепенно го скара с майка му, после и с други роднини. Имаше един огромен кредит, който така и не се разбра защо е теглен и къде са парите. Те си имаха жилище. Ако и кажеш нещо, се изкарва жертва и твърди, че всичко е заради децата. Сега тя си живее живота без него

141

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 139, ами като не ти харесва участвай в програмата на Мъск и се релокирай на Марс. Там може да ви пасне стоят. Само мрънкате, а не правите нищо. Един от вас мрънкачи излезе ли на улицата за да протестира срещу това убийство? Не! Щот ви мързи и все чакате някой друг да ви свърши работата. Лидери нямало, не знам. к'во си нямало.... Добре, че Левски не е бил като вас и да чака някой да му свърши работата! Помислете си колко ниско сте паднали! Не са ви виновни жените! Сами сте си криви!

140

Анонимен

преди 3 месеца

Тия и двамата явно са били някакви много закъсали стари ергени. За съжаление има много такива. След много учене и кариера се сещат, че ни куче, ни коте при тях и са готови по корем да се влачат за да ги прибере някоя.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Защо мъжете си мислят, че детето което са направили е тяхно? То е на майката.

138

Не разбирам

преди 3 месеца

Толкова ли няма социални служби да се погрижат за децата на тая убийца !!? .. Или може би тя само е седяла кротко до него, и е гледала как майка й го души ??? Не, щом не е могъл да окаже съпротива, значи някой му е попречил за това ! А кой е той, как мислите ?!

137

Анонимен

преди 3 месеца

Живеем в тотален матриархален и феминистки свят.Мъжете са само за разплод.Всеки познава поне една т нар самотна майка,чийто мъж не я е изтърпял и се е махнал.

136

Анонимен

преди 3 месеца

Къде сте протестиращи? Нали феминистките са ви криви, че се подкрепят? Мъжете що не излязахте на протест? Студено ли ви е или ви мързи повечко? Хайде покажете, че сте силния пол. Стига клавиатурни гимнастики. Тръгвайте, а феминистките ще ви подкрепят както вие ги подкрепяте!

135

Анонимен

преди 3 месеца

Ами прав е да се притеснява, баджанака отиде.

134

Ц

преди 3 месеца

Децата дори не са при нея! Арест и разследване за корумпираните съдии!!

133

Анонимен

преди 3 месеца

Полова дискриминация в пълен ход! Жените убиици на свобода, мъжете - винаги в затвора!

132

Анонимен

преди 3 месеца

До предния 132 А ти какво очакваш от ПП депутат, да е мъжкар ли?!

131

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя на снимката голям п/утьо бе. Нищо чудно, че бабата не го е искала за зет.

130

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли опасност?

129

Анонимен

преди 3 месеца

"Ако баща беше убил майката на децата си, щяха ли да го пуснат от ареста?"...............Естествено че не. Насила налаганата евроатлантическа доктрина винаги мери с двоен аршин. Ако си бял, мъж, и от етническото мнозинство, значи нямаш никакъв шанс.