101

Анонимен

преди 10 месеца

след войната москва ще я прекръстян на Зеленски град

100

кратко и ясно

преди 10 месеца

До Анонимен 105 а сомалиеца Нонгуно Ауро се е избърсал след голяма нужда с руски рубли

99

Анонимен

преди 10 месеца

и по конкретнио дъртия ни с 300 за нов Nasam та и 200 милиона да ни доплатят към него ... ама резидента спъвал от месеци

98

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ са предложили да си купим американски системи за ПВО, като дарим нашите на Украйна.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Аржентина изплати дълга си към МВФ в размер на 2,7 милиарда долара в юани!

96

ББ

преди 10 месеца

примитивни "разговори"...долара...има ли Справедливост?има ли Сигурност за Народите ви г-н Си,и хитлер живееше "добре"...и убиваше безнаказано...строеше...химери...като путин,това ли искате за Народите си г-н Си?попитахте ли ги как искат да живеят?като пушечно или като щастливи,живи и проспериращи?попитахте ли внуците ви?...*** манипулатори заплашват хората с...ядрени...забравящи,че Свободният Свят има и ще е Безкомпромисен!!!Справедлив или...мър..!!!

95

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Си отдавна е предупредил Путин да не направи някоя ядрена беля, че после и в Китай няма да намери къде да се скрие.

94

99

преди 10 месеца

Сталин го започна това премахване на долара, а дано Путин "постепенно" го завърши, че СССР вече го няма, а както е тръгнало, Вова ще е последният президент на Русия. Ха ха... "Постепенно" вика...

93

до 98

преди 10 месеца

А случайно да си чувал, че 100% от китайските чипове се правят с машини на една единствена нидерландска компания? ...До последния.

92

ББ

преди 10 месеца

До Истинакопейкин...турците обесиха Апостола,и го превърнаха в Светиня...Зеленски можете да го убиети и превърнете в ...Светец!Духа и жаждата за Свободана на Украина...няма начин!!!Русия не е виждала...подобно падени,Никой не е нанасял щети подобни на рУсия като путин!!!путин върши грях към Народите на Русия!!!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Валути като щатския долар и еврото постепенно ще бъдат премахнати от руската търговия, а тяхната алтернатива вероятно ще бъде юанът.

90

синя каска

преди 10 месеца

Международната обстановка е напрегната.Шиши,Толупа и Киро Канадеца заедно с Зеленски трябва да решат как укрите ще победят Русия.

89

до 94

преди 10 месеца

Обаче пък никой не смее да гъкне срещу нас, а гърците не могат да се вредят за хотелите си от българи. Доволен съм да ти кажа!

88

Анонимен

преди 10 месеца

Иранският президент Ебрахим Раиси призова колегите си от ШОС да се откажат от долара. Хегемонията на Запада се улеснява от хегемонията на долара. За да се създаде нова икономическа система, е необходимо да се премахне този елемент на хегемония в световната практика, каза иранският лидер.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Влязохме в НАТО - останахме без армия. Влязохме в ЕС - останахме без икономика.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Немците се опитват да получат нжу-хау как сеправят коли от китайците. Факт.

85

Анонимен

преди 10 месеца

А Борел няма да ходи в Китай, защото ес е нищо.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До Истина - в Киев не може. Там е Киевско Печорската лавра - светинята на православието. А освен това не е нужно, центровете за взимане на решение в Киев може да се унищожат и с конвенционално оръжие.

83

ББ

преди 10 месеца

До Анонименуау..не можещи да запалят "новата"лада ви заплашват с ядрени,технологично рАсия е в 70 г. на 20 век!*** и подобни прАкуратурата да ги намери и осъди!за да не бъдат съдени прАкурори за съучастие в геноцид!Война е..относно ядрените..раша само дайте повод..време е да бъдете изтрити от лицето на Планетата!!!Свободен и Справедлив Свят..или..апокалипсиса да започва!!!копейкин и путин няма да имат шанса да ползват..замъците си с ограбеното от Народите си..примитивно..но Справедливо!

82

Истина

преди 10 месеца

Анализа е много зле, ако ще се използва ядрена ракета в Украйна защо да не е в Киев, Ще затрие всички включително и Волдемор в правилното време + всички които помагат на място на Украйна, така че е много по ефективно отколкото в територии в които сега се видят военни действия. Това го е показал нагледно САЩ с 2те си ядрени бомби по време на 2рата световна война, не са използвани срещу армията а срещу цивилни! Ужасът е много по-голям!