61

До 62

преди 10 месеца

Какъв ти е проблемът с НАТО и ЕС? Че от както сме там, България изживява най-хубавото си време, а българите никога преди това не са били по-богати, свободни и проспериращи за цялата си история? Трябва да си много болен мозък, ако си българин и да искаш разрушаването на НАТО и ЕС.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, базова версия 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

59

Анонимен

преди 10 месеца

На никой не му се умира, нито му се живее в очакване, каква простотия ще сътвори кремълския страхливец. Нито на китайците, нито дори на най-близкото му обкръжение. Затова с него е свършено. С терористи не се преговаря, еле пък с ядрени.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки трябва съзнателно и методично да работи за разрушаването на ЕС и НАТО. Тук не става дума за патриоти, Възраждане или дали обичаш България (и защо пък да я обичаш???) - това са вредители от планетарен мащаб - не можеш да кажеш не ме засяга. Всеки честен и съзнателен човек трябва да помисли - какво мога да направя за разрушаването на ЕС и НАТО, не е нужно героизми, и най-малката постъпка която вреди на ЕС и НАТО е достатъчна ако всеки започне да се стреми и да мисли за това, просто всеки трябва да го прави постоянно и методично.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Много добре знаете, че проблемът е Китай. Не знам какво сте се заяли с Русия. Китайците ще ви оглозгат целите само да си отворят устите и сте до там. Както каза един индиец не е важна демокрацията, демокрацията не е фактор, демографията е фактор. Защото когато другите станат мнозинство даже няма да те питат какво си мислиш.

56

Фофи

преди 10 месеца

Не пишете такива заглавия,че родния росорооб пак ше е с кръвно 2 дена! Те още вярват и са убедени,че Китай е зад Русия..

55

Христо Христов

преди 10 месеца

Не, няма. Ако Русия е застрашена от изчезване - ще използва ядрено оръжие. Да не забравяме, че СССР се бяха отказали от това първи да ползват ядрено оръжи, но НАТО некога не са се отказвали.

54

До 56

преди 10 месеца

Мдаа, трудно е да воюваш, когато изобщо не си на бойното поле и не участваш във войната! И само да ти напомня, че НАТО сме ние, а Русия е държава, която ни обяви за враг и твърди, че воюва с нас. Как се наричат тези, които заемат страната на врага срещу родината си и разпространяват пропагандата му?

53

Още един факт!

преди 10 месеца

САЩ и НАТО досега да са сринали цяла Русия, но са човечни и се стремят да опазят човешкия живот! Трябват само две гъби, една над Маскве и една над Питера и Русия е финито капито.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Третата фаза на украинското контранастъпление извади наяве ужасна истина - НАТО не може да води съвременна война. САЩ и НАТО не знаят какво е това съвременна война.

51

Факт!

преди 10 месеца

Китай ще се бие до последния руснак.

50

енциклопедия 2100

преди 10 месеца

московия бедна блатиста провинция в северен Китай присъединена по времето на другаря Си

49

Вожда

преди 10 месеца

Толупа от Банкя,САМО ТОЙ може да спре руснаците,друг никой.

48

реалист

преди 10 месеца

путин и дирника си ще даде и на исток и на запат като му припари клозета московия го е доказала в цялата си история

47

п.п.

преди 10 месеца

като сварши посещението си в русия, китаеца каза на путин - "пази се, приятелю".....тия думи никога няма да ги чуе изкукуригалия бай пън!

46

Силвестър

преди 10 месеца

Китай е новият господар на Русия. Гледайте видеото как китайски шеф малтретира руските си работници и не им позволява и до тоалетната да ходят по време на 16 часовия им работен ден.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Ей го путин с червена вратовръзка държи червената папка с отчетите за Си. Всъщност Китай води война с Америка на територията на Украйна и ще се бие до последния руснак. Фактически ролята на вaтманите е само да служат за пушечно месо!

44

Анонимен

преди 10 месеца

украинците освободили две села....ами нали там живее рускоезично население - кой, кого и от кого освобождава?....едно е ясно, Путин никога нема да даде Крайната земя на руската империя на западните вълци!

43

Анонимен

преди 10 месеца

Цонева пак разлайва русофилите. Оставете ги да починат тия момчета.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Китай вече спря Русия. Ако си мислите, че съселчето вдясно може да стои на равна нога с китаеца отляво, то вие жестоко се самозалъгвате.