141

Анонимен

преди 9 месеца

има кото размаже краваритеи

140

...

преди 9 месеца

До шопендарРусия освен шамари от друго не разбира. Подадеш и пръстче и ти захапе ръката. Години Европейските лидери си мислеха, че с толерантност към Русия ще успее да се оправи и да стане нормално държава ама хъц. Сега да видим с пръчката как ще се оправи.

139

Българин

преди 9 месеца

До шопендарНикой нищо не внушава! Те сами заплашват постоянно, да не говорим за ежеседмичните изказвания на Медведев, на онзи *** дето към нас щеше да хвърля сармати и т.н. Изкукали имериалисти! Ако нямаха ядрено оръжие досега да ги е натирил цял свят. И в другия случай ще станат на прах, но и ние ще заминем, ще бъде пирова победа! Така че, никой не внушава. Те си заплашват постоянно и открито, а смешното е, че дори след като заявяват публично за сармати по нас, все още някой им го целуват.

138

сашо

преди 9 месеца

НЕ . Да се надяваме няма да се прибегне но както вървят нещата бесспорно ще се самоунищожим в тая война няма да има победители.

137

шопендар

преди 9 месеца

НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ВНУШАВА ЧЕ РУСИЯ ИСКА ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,НО АНГЛИЧАНИТЕ ИЗПРАТИХА ОРЪЖИЯ С ОБЕДНЕН УРАН,УСА СА ИЗПОЛЗВАЛИ АТОМНИ БОМБИ.НЯКОИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАВИВАТ ПРУЖИНАТА ПРОТИВ РУСИЯ,И НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ С РУСИЯ НЕ СЕ ГОВОРИ ТАКА.ТРЯБВА ДИПЛОМАЦИЯ,НО ЗАПАДА НЯМА ДОБРИ ДИПЛОМАТИ В МОМЕНТА

136

Анонимен

преди 9 месеца

Статията ви е безинтересна, затова питам - има ли как някой да ви накара да престанете да пишете глупости в това Сороско сайтче?

135

Bege devstvenica

преди 9 месеца

Molia vi se pusnete malko iadreno tuka v BG I ni spasete ot sobstvenata ni mizeria.

134

Упс

преди 9 месеца

Ако изобщо Путин използва ядрено оръжие - то НЯМА ДА Е В УКРАЙНА. НО МОЖЕ ДА Е НА ЗАПАД, ДОСТА ПО НА ЗАПАД.

133

Бай Ганьо

преди 9 месеца

Този е луд ли се прави или нас ни взема за луди нали ако хвърляш ядрено оръжие в укру ще пострадаш и ти бе *** Мали Мали какво говори туй човек.нереде Ямбол нереде Истанбул се едно Турция да каже на България ще ти хвърлям ядрено оръжие нали сме комший нали и той ще пострда аз на туй джудже ще кажа само едно вземи едно въже и се обеси и чиста работа поне ще спасиш света от твоята лудост и ще та пишат в историята умрял за народа си а тъй ще та пишат че унищожил собственият си народ.послушай ме

132

Бай Иван

преди 9 месеца

Еми като няма друго оръжие джуджето какво да прави сякаш той като използва ядрено оръжие другите ще му пляскат нали тогава срещу него ще литнат 33 ядрени бомби и ще изчезне от планетата заедно с нас руски ***.мръсни куманисти един Ленин умря друг се появи да го ейва у руския ***

131

Анонимен

преди 9 месеца

не

130

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Само *** журналст можеда мисле, че Русия ще стреля с ядрени ракети по Украйна. Коренът на зависта и грабежите Албион ще потъне. А тъпитттти немци ще си припомнят историческите грешки.

129

Ала-бала

преди 9 месеца

Ако Русия въобще ще използва ядрено оръжие, то ще е срещу САЩ и Великобритания. Забележете, че в Украйна не се използват далеч по-банални неща, та камо ли ядрено оръжие. Пълен абсурд е, че всички мостове над Днепър не са разрушени, а Киев и Лвов са на практика непокътнати. Защо ли? Ами просто евреинът Путин си играе еврейски игрички с американските си роднини. Затова беше и бунтът на Пригожин-ако ще се води война да е както трябва.

128

Стефан до ХМ

преди 9 месеца

Вярвай си , аз в казармата бях в ЯХБЗ рота и имаме вътрешно обучение в което другарите от разузнаването ни обясняваха,че при попадение от тактически заряд трябва да излъжем войниците. че защитното табло и йодните таблетки ще помогнат за да може да боя да продължи 15-те минути живот които се предвиждат неофициално. Вятъра не си избира да духа само от север на юг. Едно хубаво замърсяване по въздух и особено вода ще стане .

127

Анонимен

преди 9 месеца

Всички нови пророци, особено руск, а и Вануату експлоатират тази тема. Използването на каквото и да е ЯО от Путин при съвременната парадигма е война със света. Китай трябва да е луд на не си вземе Сибир, а да го остави на други, след като след само 5г. остава без вода. Русия не може да спре това, защото Китай взема всичко веднага и тя трябва да се бомбардира сама. До Урал.

126

агент Мъдлър ЦРУ

преди 9 месеца

Тея рашки са ми много смешни. Злият запад искал да ги бомбардира. Абе кой ще се харчи за вас бе. Там сте на затихващи функции, системата се самоубива.

125

хм

преди 9 месеца

До СтефанДано никога не се стига до използването на ядрено оръжие, ама ти наистина ли вярваш, че ако Русия го използва ще го използва по толкова левашки за тях самите начин? Те имат два варианта: тактическо и стратегическо ядрено оръжие. Ако използват тактическо, то е с много малък заряд и последиците не са като стратегическите. Ще го използват за сплашване и унижожаване на големи формации от жива сила и техника на противника. В Русия нищо няма да се усети, особено ако го ползват на юг.

124

Васко до 132

преди 9 месеца

Крайно наивно е да се мисли че един човек дава заповед , има си директива и различни нива на потвърждение като при липса на ситуация изискваща такъв удар никой няма да се подчини. Стане ли такава война е сметнато че около 200 бойни глави стигат за 90 от населението и индустрията като на русия така и на сащ. те имат по 3000..... Единствени незасегнати пряко ще са Австралия, Южната част на Африка и Южна Америка

123

Стефан

преди 9 месеца

Използването на ядрено оръжие толкова близо до границата ще затрие половината население на русия . Путин ще го линчуват на момента . Най-големите градове в русия с 50% от общото население са точно там в региона - Ростов на Дон, Краснодар, Воронеж , Новоросийска, Волгоград, Саратов, че и Москва не е далеч

122

Анонимен

преди 9 месеца

Китай не може да спре Русия да използва ядрено оръжие.Смятам, че употребата му ще започне на територията на САЩ,белким този вече изкрейзил президент на 82 години схване, че ТрСВ започва от нея.Лошото е,че веднаж започне ли се с атомни бомби твърде вероятно е тя да не подлежи на контрол и доста хора,мълчали си като овце или били равнодушни към такова бъдеще,ще имат много по-тежка, да не кажа - плачевна участ. И всичко това заради един изперкал и вече загубил способността да мисли президент на САЩ