121

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Аре да излиза новия ковид 20 и да се свършва.

120

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Има как. Ако ги думне първа.

119

Анонимен

преди 10 месеца

путин е обещал че ако имоа ядрена катастрофа в европа - първо ще поръси краваршингтон- само това може да ни спаси от налудничавите идеи на американците да заразят цяла европа - не е случайно че има случаи на сибирска язва в русия - 30 лаборатории на пентагона работят в украйна- и у нас има една- опичайте си акъла

118

Анонимен

преди 10 месеца

Има ли как да спрете да пишете толкова много глупости всеки ден ДНЕС.БГ?

117

Анонимен

преди 10 месеца

Абе какви са тия статии бе! Путин не е решил - Не им е опърлил задниците. Нито американците, нито французи, германци или пък китайци ще си "вземат белята" загади тая смешна измислена и вече до край фашизирана "държава" Украйна. Най- много да изразят възмущение, и туй то! Който си мисли, че америка, китай или която и да е друга държава ще влезе в ядрен конфликт с Русия заради Украйна, Полша, или някои други (например прибалтийските смешници) или е ненормален, или си е платен пропагандатор.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Военкор Александър Сладков се опроверга, като каза че е сгрешил: Клещеевка е под контрола на въоръжените сили на РФ. "Да, Клещеевка е наша. Грешка, съдейки по данните от моите допълнителни източници. Признавам. Един източник по-малко, на който имах сериозно доверие. Е, по дяволите с него, с този източник. Информацията е моя отговорност. При първа възможност ще отида сам и ще видя как вървят нещата там", написа той.

115

2

преди 10 месеца

Радарът може също така да осигури търсене на цели за системата за противовъздушна отбрана HAWK Phase III, заменяйки техните два стандартни радара. Унищожаването на буксируем радар е значителен резултат, който до известна степен надминава дори поражението на пускова система за противовъздушна отбрана. Цената на един "Сентинел" е около 8 милиона долара, като броят им е ограничен.

114

1

преди 10 месеца

В Telegram има кадри от унищожаването на буксирната радиолокационна станция AN/MPQ-64 Sentinel от войници на 57-Mа отделна мотострелкова бригада на ВС на РФ. Американският радар беше замаскиран в горския пояс между Ступочки и Белая гора, недалеч от Клещеевка, зад който през последните дни се водят активни сблъсъци. Координати: 48.5197510, 37.8729626 "Сентинел" е част от зенитно-ракетната система NASAMS-2 или AN/TWQ-1 Avenger като станция за откриване на въздушни цели на малък и среден обсег пишат от канала "Военен информатор".

113

Анонимен

преди 10 месеца

118, истината хортуваш. Само индивиди, напълно лишени от гънки по мозъка могат да си помислят, че Русия ще използва ядрено оръжие в Украйна. Русия не се управлява от лоши хора, които мечтаят да използва ядрено оръжие по своята територия и по своя народ. ВС на РФ разполага с балистични ракети, които с лекота могат да доставят хилядите руски ядрени БЧ на разстояние до 18 000 км - до всяка точка на света, до вражеските центрове за приемане на решения.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Ако западът не престане да се заяжда с Русия и всячески да се опитва да и навреди, то Русия няма причина да използва ядрено оръжие. За Путин ситуацията се развива по план. Контранастъплението се препъна, западът изпада в много неизгодна ситуация икономически и ако не си преглътнат гордостта и не седнат на масата за преговори, до ядрена война може да се прибегне, но не Путин ще я започне-

111

Анонимен

преди 10 месеца

117, никоя нормална държава не би толерирала използването на ядрени оръжия, но в определението за нормалност влизат ли страните от Еесовската Зона, които въоръжават и финансират бендеро-нацисткия киевски режим с цел да провокира и ръчка Мечока? Провокират , ръчкат и плахо се надяват, че той няма да остъкли примерно Лондон.

110

Анонимен

преди 10 месеца

Зе-клоунът и нацитата са тези, които стрелят по ЗАЕЦ. ВКС и ВМФ тази сутрин стрелят по военни и инфраструктурни обекти в град Львов. Западните укро-граждани се жалват от липса на ток и комуникации.

109

До олигофрена

преди 10 месеца

До до тъпите русофили... което си изписал, какво общо има с русофилията, бе кравар вмирисан. Зеленчука и нацитата са тези, които стрелят по заец.

108

Има ли как,

преди 10 месеца

да спрете да пишете глупости ? Медведев го каза /перефразирам/, САЩ и ЕС пинчерите спират да помагат на зеленчука и всичко приключва до дни.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Само индивиди, напълно лишени от гънки по мозъка може да си помислят, че Русия ще посмее да използва ядрено оръжие в Украйна.

106

до тъпите русофили

преди 10 месеца

Никоя нормална държава не би толерирала използването на ядрени оръжия и затова в случая се пише за позицията на Китай която е заинтересована да няма подобни намерения в Кремъл...

105

00014

преди 10 месеца

ЛГБТ е силно в коментарите нощем, когато честните хора спят.

104

Коментар

преди 10 месеца

Е този гейски похват. Все някой дург да гледаме да свърши мръсната работа, пък ние да оберем лаврите. Защо трябва Китай да спира Русия. Нека мощните американци и западноевпорейци, които се водят каймака на човешката цивилизация да спрат Русия. Защо намесват Китай. Защо френския батальон не отиде в украйна да покаже висшия си пилотаж. Германците защо се дърпат. Нека идат в донбас барабар с леопардите си. Те се силни и ефективни. Ще стане работата.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Джуджето и Русия могат да използват ядрени оръжия единствено в кратуните на русофилите... Никъде другаде!

102

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците имат едновременно робски, империалистически и шовинистически манталитет който е несъвместим със съвременния, цивилизован начин на живот... Затова вече 2 десетилетия ги управлява един, лyд диктатор.