343

Анонимен

преди 11 месеца

За Божанков със сигурност партньорите имат компромат или са му хакнали чип в главата, докато беше в САЩ. Вероятно са го хванали на калъп я някоя или някого и за да не си разваля семейството с две момчета е клекнал. Вероятно като джентълмени американците са го компенсирали.

342

Анонимен

преди 11 месеца

Впечатлява ме как медиите фабрикуват постистина. Онова джудже от ПП нарече Костадинов "мека китка", което причини сблъсъкът. Това е лична агресия и Костадинов със сигурност ще съди Божанков. Това да ти лепнат подобен мек етикет е в стила на американските служби. В интерес на истината работи.

341

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно ми става какво са направили комунистите! Направили са от нас не хора, които да се стремят да оправят живота си, а хора, които все търсят кой им е виновен за жалкото положение, в което се намират. И виновни са всички други освен самите ние.

340

Радослав

преди 11 месеца

Целият цирк е за да се протаква агонията на мъртвороденият НС, за да може всички тези клоуни да си взимат заплата без да свършат работа за която после да са отговорни! За това е тази порнопародия!

339

Анонимен

преди 11 месеца

Всички в така нареченото народно събрание са деца от детската градина на Бай Тошо и заглавието на статията е много точно: "След обиди, счупени очила, ритници в краката - заседанието на НС приключи"

338

Анонимен

преди 11 месеца

По случай 70-годишния юбилей на Живков членовете на Политбюро предложили на Столичния народен съвет София да бъде преименувана на град Тошингтън, Поискали мнението на Москва и оттам отговорили: "По принцип не възразяваме, но ни се струва по-подходящо името Тошква,"

337

Анонимен

преди 11 месеца

Бях малък и минавах покрай къщата на Бай Тошо. оттам се носеше апетитна митизма на кюфтета. А аз - гладен, гладен... Срам -не срам, звъня на вратата. Излиза другарят Живков с престилка и вилица в ръката. - Чичко Тошо, може ли едно кюфте, много съм гладен? - Я да се мааш оттука!

336

Анонимен

преди 11 месеца

Тодор Живков се провиква от трибуната: - Другари, следващата петилетка ние ще живеем добре! Глас от залата: - Ами ние?

335

Анонимен

преди 11 месеца

Ръководството на завода за компютри в Правец, родното място на Тодор Живков, реши да направи тест на различни компютри и да ги сравни с родното производство. На компютъра се задава въпросът: "Защо няма месо?" Японският отговаря: Какво значи "защо"? Американският: Какво значи "няма"? Полският: Какво значи "месо"? А българският: А кой пита?

334

Анонимен

преди 11 месеца

; Питата един комсомолец след 1989 година: - Какво е порочен кръг? - Това е, когато Тодор Живков дава на Владимир Живков орден "Людмила Живкова"...

333

Щирлиц

преди 11 месеца

Синьото недоразумение Петър Стоянов призова да бъде сменена българската азбука с латиница...Сега това не е виц, в стил "бай Тошо", а позорен факт.

332

Анонимен

преди 11 месеца

Напишете в Гугъл името на търбуха счупил очилата. Напишете после името на човека със счупените очила. Вижте в изображения. Снимките ще кажат повече от всеки тук. Ако "Възраждане" търсиха бой, какво щеше да се случи със строшилия очилата? Те са неравностойни, не може затлъстяващ мъж, явно обичащ масата и лежането да бъде равностоен противник на силовия атлет, чийто очила е счупил.

331

Анонимен

преди 11 месеца

Нова година. Тодор Живков обикаля концлагерите на България и поздравява затворниците: - Е, айде за много години, за много години!

330

Анонимен

преди 11 месеца

Тодор Живков е на посещение в едно село: - Как сте, как сте? - шегувайки той пита селяните с отнетите им земи и вкарани в ТКЗС-то да работят на не свойта земя за народа. - Добре сме, добре сме - шегувайки се, му отговарят те - за да не ги изпрати като кулаци в лагерите на Българската територия под окото на СССР!

329

До 394

преди 11 месеца

Възраждане са тези които обиждаха Божанков, да не говорим че Цончо го заплю, такава селяния отдавна не се беше случвала в НС

328

Анонимен

преди 11 месеца

до 393 Теб от трибуната ако те нарекат мека китка ще си стоиш мирно и тихо? Впрочем Костадинов запази хладнокръвие и даже наблюдаваше отстрани с ръце в джобовете без да се обажда тия дето се дърпаха и бутаха. А обидата мека китка беше директно към него. Така че той не се върза на тази обида на боооклука Божанков, но хората му решиха да го защитят.

327

Анонимен

преди 11 месеца

Има едно нещо,което забелязах като го гледах по телевизията.Божанката се усмихна злобно когато направи скандала.Беше като беззъб градински тpoл.Било е предварително подготвена реч с цел провокация.От Възраждане не е трябвало да се връзват.А онзи Манол на фона на всички останали,които са с костюми изглежда като пpoшляк...ни е сресан,ни ае е обръснал,ни се е изгладил...обаче знае да чупи очила.

326

Анонимен

преди 11 месеца

Хората не видяха позитивите от ЕС, като Полша и Чехия например. Там има високи доходи, заводи, щастлив живот. Тук парите и след приемането в ЕС останаха в крадливите агенти на ДС. Единствен плюс е придвижването свободно. От тук нататък Бг продължава да е дупката на ЕС. П.о.мийната яма. Без инвестиции, без развитие. Парите на народа отиват само при наши хора :))))

325

Анонимен

преди 11 месеца

до 397 Кравар вмирисан, като се пишеш за привърженик на Възраждане какъвто очевадноне си, се смяташ за интересен ли, смееешник вмирисан?

324

Анонимен

преди 11 месеца

Костадинов, сериозно те питаме, ние твоите атакисти и вемероисти. Кога подаваш протестната нота до САЩ и Посолството. Нетърпеливи сме, буйни сме, ти уж си с нас, но започваме да се съмняваме. Ти ли си нашият истински Вожд? Или си предател? Защо не подаваш протестна нота до САЩ и Посолството? Цирковете в парламента не са ни достатъчни, искаме действие, или се отричаме от теб, като предател. Ще търсим нов Вожд. Ти не ставаш за нищо. Не си достатъчно радикален и се пазиш от американците и ни лъжеш.