383

Анонимен

преди 11 месеца

Чакат ни виртуални пари и ID лични документи. Ще знаят къде сте по всяко време на денонощието, какво ядете, кога спите и този трансхуманизъм няма нищо общо с БСП.

382

хмм

преди 11 месеца

като не могат да ви осигурят хляб ви дават зрелища!

381

Анонимен

преди 11 месеца

Диана, те могат вече да регенерират. Ти можеш ли?

380

Анонимен

преди 11 месеца

Мили ми ВгъZрожденци, няма какво да плашите, избирателите ви бяха соц. лелки и комунистически бабета на 75 %! В моя град на шатрите ви се спираха само такива и им давахте флаери! Така, че хич не плашете с някаква сила, щото бой ще има за всички! Поняли? P.S. Добре, че днес човек като мен не беше в Парламента! Много зъболекари щаха да ме благослават!

379

Диана

преди 11 месеца

До Анонимен446 Богатите са се уяли и си въобразяват че могат да се месят в Божиите работи - подадеш му пръст, то ти захапва ръката! Ще има много лоши последици за тях!...Те не са нищо повече от бедните като хора - колкото те са важни, толкова и всеки друг...Нужна им е нова Култура, съответваща на материалното им състояние - тази идея си пробива вече път, но още съвсем не е масова, особено в България, която се срина със столетия назад...И затова е виновна само и единствено БСП с нейния преход..

378

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане изразяват народния гняв, ние също бихме искали да заплюем националните предатели от ПП-Дб и утре ще го направим на протеста !

377

Bg izmet

преди 11 месеца

ГЕШЕВ Е ПРАВ.ПОЛИТИЧЕСКИ ***.

376

Анонимен

преди 11 месеца

На богатите им е все едно дали ще има 3 СВ, защото вече има цели държави построени под земята. Богатите искат да редуцират населението на света и да забавят индустрията с екологична цел. Честно казано са прави като цели, пътят за постигането им е гаден, но и човеците са доста гадни. Накарай човек да консумира по-малко, да се ограничи в раждането на деца и става страшно.

375

Анонимен

преди 11 месеца

Гледайте канали в ютуб има страхотни подкастове и записи, Божанков директно нарече Костадинов мека китка.

374

Бо

преди 11 месеца

Ключи

373

Диана

преди 11 месеца

Божанков се опита да манипулира мнението на Възражсане, сравнявайки го с някои техни непопулярни позиции в миналото - не критикува днешната им позиция, а я отрича на база техни позиции в миналото..Това е не само некоректно, но и с елементи на директна обида, което е неприемливо на такова ниво до толкова, че дори БСП се отгръпма от тях, признавайки поредния си неуспех в политиката: ПП! БСП съдаде ПП..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

372

Анонимен

преди 11 месеца

Миналата година ПеПето правеха същото с ГЕРБ.Подправят изборите и после правят сечено на всички.Като направят сеир после спира работата на парламента.

371

Анонимен

преди 11 месеца

Иво Андрич, из "Мостът на Дрина"

370

Анонимен

преди 11 месеца

Не вярвах че наистина са се заплювали, докато не го гледох , Цончо ***

369

Анонимен

преди 11 месеца

Та въпроса ми е: Има ли разлика между КОМУНИСТИТЕ и ИСЛЯМА и каква е тя? Има ли разлика между 100% Комунизъм и 100% Ислямизъм? Отговор - "Няма" .... и никога не е имало! Та след 100 години Византийско Робство, 500 години Ислямско робство и след 45 години Комунистическо робство на балканите единственото което все още е останало Живо на Балканите в нашето Тяло е Българският Ген - поддържащ нашата Душа!

368

Анонимен

преди 11 месеца

При 100% настъва мир така наречен "Дар-Ес-Салаам" - така наречен ислямски дом на Мира. Тогава Мадрассес са само техните училища и Корана е само за тях Светът - държави като: Афганистан - Мюзюлмани 100%, Арабия Саудийска - Мюзюлмани 100%, Сомалия, Иемен. За съжаление, мирът никога не се постига в тия 100% пълни с изригваща умраза към човешкото достойнство. Спорадично убиване за назидание и сплашване на населението на по-малко радикалните мюзюлмани, за тазлични причини.

367

Хе хе

преди 11 месеца

До Анонимен420 Термина славяни ,,е въведен ,,от Черноризец Храбр, Константин Преславски ,Климент Охридски и други просветители ,преди повече от 1000 години ,дървен .

366

Анонимен

преди 11 месеца

След 80% очаквай всекидневно заплашване и яростен джихат. В някой държави започва етническо прочистване, съпроводено с геноцид: Бангладеш - Мюзюлмани 83%, Египед - Мюзюлмани 90%, Ирак - Мюзюлмани 97%, Иран - Мюзюлмани 98%

365

Анонимен

преди 11 месеца

Над 60% мюзюлманско население, започват гонения на населението от другите не мюзюлмански религии. Започва етническо прочистване, използувайки законите на Шериата като оръжия, слагайки такса над невярващото население, както в: Албания - Мюзюлмани 70%, Малайзия - Мюзюлмани 60.4%, Катар - Мюзюлмани 77.6%, Судан - Мюзюлмани 70%

364

Анонимен

преди 11 месеца

При достигане на 40% на мюзюлманското население в държавата започват масакри, постоянен терор върху не мюзюлманскот население и разрастваща заплаха за война, така както е в " Босна - Мюзюлмани 40%, Чад - Мюзюлмани 53.1%, Ливан - Мюзюлмани 59.7%.