323

Анонимен

преди 11 месеца

Жалко че не видяхме някое кроше попаднало в някоя чутура. Нашите депутати имат много да учат от украинските си колеги в това отношение. Преди години Виталий Кличко още преди да стане кмет, а беше лидер на опозиционна партия от трибуната нещо обиди тия от правителството и депутати скочиха да се бият от двете партии точно пред него на трибуната, а Кличко само ги гледаше с широка усмивка стърчейки над тях. Никой не се престраши да му посегне, въпреки че той създаде скандала и боя. Муахаххаа...

322

аноним

преди 11 месеца

Предателите винаги развиват трескава дейност.Трябва непрекъснато да се доказват-със изказвания и други,за да заслужат местенцето си,отстъпено им от приелата ги партия! Иначе рискуват да го загубят!!!!

321

ВъZраждане

преди 11 месеца

е НЕЗАКОННА ПАРТИЯ

320

Анонимен

преди 11 месеца

Никоя партия не подава протестна нота до САЩ за разкриване на американски шпиони. Лъжат ни, че са против американските шпиони. Възраждане, ДПС, ГЕРБ да подадат протестни ноти до Посолството, или да спрат цирка. Чакаме протестните ноти до САЩ за разкритите от Възраждане, ГЕРБ, ДПС американски шпиони.

319

Крайно време е

преди 11 месеца

Иzpaждане да се обяви извън закона и ypoдите и да бъдат хвърлени в пандиза.

318

.

преди 11 месеца

На мен, ако някой ми счупи очилата все едно ми избожда очите. Без очила не виждам. Това е много сериозен тест за волята на един човек да не размаже този дето му посяга на зрението. Стъклата ми идват от Италия за около 10 дена. С монтажа става към 2 седмици. Ако някой умишлено ме остави да шофирам с дете в колата без да виждам и да не мога да работя половин месец - няма да удържа фронта и ще му пръсна тиквата на момента. Веселин Вешев явно е човек от стомана. Респект!

317

Анонимен

преди 11 месеца

Нали уж има Председател в НС, той къде е дремал или виси там само за голямата заплатка.

316

От хората

преди 11 месеца

Голям майтап. Ама очакванията ми бяха за як кю,,тек.Давайте така,утре ще приемете, че и боят помага и да не се наказва.

315

Анонимен

преди 11 месеца

На тези за какво им плащаме, кога ще работят. На нас за 10 мин. ще ни скъсат шортите, а тези не работят откато са попаднали там.

314

malgiorno a tutti

преди 11 месеца

Коценце (или Фоценце) подпръцва в мрака, а пък Т'сончу с гОр го чака...

313

Некадърници!

преди 11 месеца

Те горките не могат да се сбият като хората ние очакваме да ни управляват...

312

Анонимен

преди 11 месеца

5Ra3ите от ПП-ДБ явно не знаят какво е силов трибой. Лежанка-мъртва тяга-клек. 150 ми е лежанката, мъртвата тяга - 240, клека 160 и въпреки това съм много, много под класиращ се човек, а да не говорим за шампион. Ако Вешев беше хванал този урунгел (а можеше) щеше да го върти като прани ***. Но ще дойде момент на някой няма да му издържат нервите и хубаво ще поступа тези мерзавци.

311

Анонимен

преди 11 месеца

Кой е тоя Цончо бе ??? :Д

310

Анонимен

преди 11 месеца

Това предполагам е по случай деня на детето .

309

Анонимен

преди 11 месеца

ДА БЯХА СЧУПИЛИ ГЛАВАТА НА ТОЗИ МАНОЛ, ТОЯ МАИНА СЕ ОКАЗА ХУЛИГАН , НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО

308

Анонимен

преди 11 месеца

Отврат, това и роmите вече спряха да се плюят

307

ЛИНЧ ЗА КОПЕЙКИН

преди 11 месеца

И ***

306

Бухахаха

преди 11 месеца

Украинское издание Страна сообщает о взрывах в Харькове. Воздушная тревога в городе не объявлена. Евала на Окро_нато-Американското ПВО...кинжалите са невидими и правят на пух и прах помощите на САЩ и РобинятаЕвропа за фашистаНаркоман хахахахБачкайте Европейци, на Урсула и трябват кинти за да брани интереса на Байдън в Окрайна ...а окрите да умират, те за това стават!

305

ИНТЕРВЮ

преди 11 месеца

НИKOЛАЙ МАPKOВ: ПРЕХОДЪТ ЗАПОЧНА С ПРECTЪПЛЕНИЕ КЪМ PEПУБЛИКАТА - ТАКА И ЩЕ СВЪРШИ. Видеото е интересно и различно от останалите подобни.

304

Анонимен

преди 11 месеца

И волен така скачаше докато му напукаха кофата сега си кара спокойно на бяло,уиски,пури и телевизийката да си дрънка глупостите.,та така ще завърши и костадин.