363

Анонимен

преди 11 месеца

След достигане на 20%, нацията може да очаква агресивна разправа с неислямисти жители, формиране на джихад милиции, спорадични убийства и изгаряне на християнски църкви и еврейски синагоги, така както е в Етиопия - Мюзюлмани 32.8%.

362

Анонимен

преди 11 месеца

Когато мюзюлманите в дъжавата прескочат 10% те искат да управляват изкуствено създавайки мюзюлманско гето подчинено на Шериата - ислямско право. В Париж ние виждаме коли да горят. Всякаква не мюзюлманска акция дразнеща мюзюлманите, така както в Амстердам, на опозицията срещу Мохамед и филмчета за исляма се получава контра реакция. Гуана - Мюзюлмани 10%, Индия - 13%, Израел - 16%, Русия - Мюзюлмани 15%.

361

Гражданин

преди 11 месеца

Ми те,депутатите,де,много работят,бе - днес в 10,30 часа преустановили работа,която не са свършили ?! Да не сме минали вече на двучасов работен ден ,казвайте,ей ?!

360

Анонимен

преди 11 месеца

При повече от 5% те стават едно от малцинствата и започват да въвеждат ислямския стандард на хранителни продукти. По такъв начин те прокарват стимули за работа в обществото за производство на храни по ислямски стандарти. Те ще увеличават натиска в супермаркетната верига докато не го накарат да упадне и хранителните магазини не станат техни. Франция - Мюзюлмани 8%, Швеция - 5%, Швейцария - Мюзюлмани - 4.3%

359

Пешо Батмана

преди 11 месеца

Да не вземете да пишете в гугъла: Манол Пейков и Веселин Вешев, да не вземете да сравните снимките на единия с другия. Това ще е руска опорка. Защото ще ви изглежда, че Веселин Вешев само веднъж ще плесне Манол Пейков и ще създаде осмото чудо на света.

358

Анонимен

преди 11 месеца

Между 2% и 5% те започват съмишлениците от другите малцинства в обществото на дадена държава да ги приобщават към мюзюлманската вяра, много често всред престъпните групировки и всред уличните престъпни групи. Така е в следните държави: Дания - Мюзюлмани 2%, Грмания - Мюзюлмани 3.7%, Англия - Мюзюлмани 2.7%, Испания - Мюзюлмани 4%. Тайланд - Мюзюлмани 4.6%

357

Анонимен

преди 11 месеца

Как това нещо работи? Докато мюзюлманското общество е под 2% в дадена държава те ще се представят като миролюбиво общество и не са заплаха за останалите общества в държавата. Така са следните държави: САЩ - Мюзюлмани 0.6%, Австралия - Мюзюлмани 1.5%, Канада - Мюзюлмани 1.9%, Китай - Мюзюлмани 1.8%, Италия - Мюзюлмани 1.8%, Норвегия - Мюзюлмани 1.8%

356

Анонимен

преди 11 месеца

Докато се биете , ви ограбват най-нагло, "БОЙКО И КИРО СЕ РАЗБРАХА ЗА КИНТИТЕ ОТ МРРБ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ! АФЕРА ПИТА: ИМА ЛИ ЧАДЪР НАД К.Ч. В ПРОКУРАТУРАТА И СЛУЖБИТЕ?!"

355

Анонимен

преди 11 месеца

Исляма не е религия, нее и култ. Във цялата си форма това е цялостна, тотална форма на живот. Исляма има религийна, политическа, економическа, социялна и милитарна компоненти. Религийният компонент е главният и на него са подчинени останалите. Ислямизацията започва когато мюзюлманският елемент в дадена държава е достатъчно акумулиран и започва агитация за тяхната превилегия в държавата. Използувайки толерантността на светските държави мюзюлманите използват богатсвото на държавата.

354

В.

преди 11 месеца

Един от многото примери за робство в тогавашния и сегашния Свят!

353

Анонимен

преди 11 месеца

Да цитирам Захари Стоянов: Где е най-голямото робство? - дно обикновено куче се продавало в Русия за двама души селяни, а едно авджийско - за три момичета. Ето ви обяви от тогавашни вестници: "У Никола Морскаго се продават банкетни пишкири, покриви за маси, две момичета учени и един селянин (мужик)" "Продава се двайсетгодишен човек берберин, и една крава от добра породица" "Хубави кученца се продават и седем човека с най-умерена цена"

352

Анонимен

преди 11 месеца

Така термина славяни е сътворен и до 19 век не е познат нито в България нито в Сърбия където се говори словени (пишат се истории с название болгарском народе словенском) Като с това словенском се характеризира езика на хората населяващи Балканите, които са надарени със словото (като контра на гръчовете и турците)

351

Анонимен

преди 11 месеца

Явно за 300 години са направили огромен скок!

350

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците не могат да четат нищо руско написано от старо време. А ето руска езическа песен записана през 18 век: Ау, ау - шихарда кавда! Шивда, вноза, митта, миногам. Каланди, инди, якуташма биташъ. Окуто-ми нуффан зидима. Коноцам, коноца, таррарра. Тидул, кадалан, авдал, майда. Ябудал, нейда, викзиг, гизи. Коно-то-цо, ио-ио, иоцок, я-ца. Ио-по-ни-паццо. Заокотом, заоцам, никем. Шолда, колда, Паф. Паф. папф, пацц. Руснаците до момента не са успели да разшифроват народния си език от преди 300г.

349

Анонимен

преди 11 месеца

Евроатлантическата общност отмира и да пръцкате и да скръцкате. Историята върви напред дори и криволичейки. 8 милиарда човека няма да търпи под 1 милиард изнежени д у п е т а да им съсипват живота.

348

В.

преди 11 месеца

Маноле, по-спокойно. Тук няма война, за щастие!

347

Анонимен

преди 11 месеца

Костадинов има син и ако съм на мястото му, ще гоня Божанков до дупка.

346

Ало с винкелите...

преди 11 месеца

Пазете меката китка на Костя Копейкин....!!!!!!!!!!!!!!!!!

345

СМЕХ...

преди 11 месеца

НА СЛЕДВАЩОТО ЗАСЕДАНИЕ ---НОСЕТЕ ВИНКЕЛИТЕ ЗА УСМИРЯВАНЕ НА РУСОФИЛИТЕ...

344

Българин

преди 11 месеца

Така е с тези, които са били от БКП. Както и на мутрата от Банкя все някои други са му виновни. Ами, щом не може да си намери членската книжка, няма как да си я даде на Корнелкато им Нинова. Че дори и правителство не могат да си избирет тези от Парламента им.