727

ББ

преди 11 месеца

Добре,гласувате за копейкин,Народа го кръсти така,ама какво ви предлага?къде ще ви води?как ще живеете?къде ще работите и как ще плащате руските сметки?руски са защото плащата на копейкин и хилядите ен.чари манипулиращи ви!кой ще пази домовете ви от гАспадаря му обявил ви за"вражеска"заплашил домовете ви със Сармат...не построена ядрена ракета е !и ви жълтеят рашите и кгб със ...записи!по делата е казано в Библията!ама вие по руската пропаганда съдите хората...Бог е Съдията!!!Мислете хора!

726

5тата

преди 11 месеца

Колона е яко надрусана и с бустерна доза от доктор Мунтафонова . Кремъл ще влязат в криза ако не спрат инвестициите за купуване на симпатизанти у нас

725

Анонимен

преди 11 месеца

Tи и всичките мафиоти от герб и по и дб незабавно в затвора. Иначе народа ще ги помете с вили и търнокопи.

724

Анонимен

преди 11 месеца

До 783: Ще вземе оръжието, но не за да се борим с ПП, а с вас долните комунистчета , корнелийки и коССтадиновци!

723

Анонимен

преди 11 месеца

Не става въпрос за никакви проруски партии, а за защита на България от трима предатели, които искат да продадат България и да я направят разграден двор с помощта на един пожарникар от Банкя. Не може човек, чиито родители са имали 280 дка земя да продаде държавата си, още повече ,че земята я взе почти без пари един бивш бивш 'червен' наследник. Не може обаче някакви дошли от Канада да ни правят на луди.

722

Анонимен

преди 11 месеца

Нужно е прочистване със силови методи. Днес нагледно стана ясно как Урсула ни казва какво и как да правим. Посланикът на Украйна ни казва какво да правим. Кирчо и кокорчо директно ни казват как чужди посолства как да назначават и уволняват шефовете на службите ни за сигурност!!! Българино взимай оръжието и си върни държавата!!! Смърт за психодесните!

721

Анонимен

преди 11 месеца

Тези предатели са извършили гнусно предателство срещу НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ!!! Да не се надяват за правителство,ами да се стягат за затвора!!!

720

Шефрет

преди 11 месеца

От кол и въже разбойници ,които да вредят на страната по заръка на Краваристан. Е и оная утайййка Тагарев искаха за военен министър .

719

славянин

преди 11 месеца

След това катастрофално разобличаване на харвардците и техните атлантически господари вече не знам къде ще се скрият! Разобличаването разбира се е ''руска пропаганда'', каква друга да е!

718

Анонимен

преди 11 месеца

Един американски агент започна да бълнува руски агенти наяве.

717

преди 11 месеца

Изборите с ала бала досега печелихте но вече няма да така маймун такъв!Съсипахте държавата ни българомразци

716

Затвор

преди 11 месеца

За кремълските агенти

715

Открихме

преди 11 месеца

Топлата вода

714

предатели!!!

преди 11 месеца

Затвор за Киро и Асен!!!

713

Сата НАТО

преди 11 месеца

По всичко личи, че на следващите избори жълто паведтната ссг-ааннн ще гласува с две ръце за комунистическия демагог Боко, когото щяха да чегъртат.

712

Анонимен

преди 11 месеца

И аз искам да припомня на Кирил Петков, че не може на своя глава тайно да дарява боеприпаси и дизелово гориво на Украйна. И даже се гордеел с това. А аз се чудех защо до неотдавна дизелът беше с 40 ст. по-скъп от бензина. Той дарява, а аз плащам.

711

Щерю

преди 11 месеца

- А-а, не бе! Да не мислим, че атаките идват от глуппавия койот...

710

СМЕХ...

преди 11 месеца

...за всички магарии на нашичките русофилски тумбаци , си го изкарвай на Руското посолство ---ТАМ САМО ОТ ТОВА РАЗБИРАТ..защото само от там идва мръсотията!

709

КИРЕТО ПРОУМЯ...

преди 11 месеца

.., ЧЕ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ ---ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНО ТОТАЛНО , ЗА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО И ДЪРЖАВЕН ПРОСПЕРИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ!..ЧЕСТИТО !!!!!!ОТЛИЧНО , ДАВАЙ, КИРЕ , СЪС СИЛЕН ШУТ В ГЗ НА РУСОФИЛСКАТА МАФИЯ!НАПРАВИ ГО!!!!!!

708

Анонимен

преди 11 месеца

Кирчок ако има избори парламент няма да види и ти като кръглъсия суджук от Банкя сте за при бай Ставри