787

Анонимен

преди 10 месеца

Кой ми *** в гащите ? Сигурно е Путин !

786

Дани

преди 10 месеца

Закривай!

785

шопендар

преди 10 месеца

НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ПРО РУСКИ,ПРО АМЕРИКАНСКИ,ПРО ГЕРМАНСКИ,ПРОЕВРОПЕЙСКИ И РАЗНИ ДРУГИ ПРО.СЛЕД ВСЕКИ ИЗБОР СЕ НАДЯВА ЧЕ НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ ИМА И ПРО-БЪЛГАРСКИ СИЛИ,НО ПАК ПРОДАЖНИЦИ,АЛЧНИ,КОРУМПИРАНИ И С ВСИЧКИТЕ МУ ЕКСТРИ.

784

Анонимен

преди 10 месеца

Путин се върти в леглото и не спи ,само се чуди как да махне ПП Киро и Асен.А войната в Украйна е за заблуда.Даже Зеленски ревал по телефона на Киро и го помолил да му покаже как да стане като него .

783

Аспарух

преди 10 месеца

защото тогава няма да има кой да пъмпори Лена

782

Кармен Златарева

преди 10 месеца

Тоя Харвардски парашутист,нормален ли е,и защо не го изритат обратно в Канада заедно със сладкарката а мърси въздуха ни...

781

Така е

преди 10 месеца

както каза Райчев, те му дадоха да изпълни дузпа, а той си вкара автогол! Направо да се чудиш, толкоз ли са некадърни или някой им плаща да правят идиотизми!

780

Петров

преди 10 месеца

Г-н Петков се оправдава, че е говорил такива работи, обаче за това са виновни проруските сили... Тези младежи не знаят на кой свят се намират, камо ли да могат да носят отговорност за народа си. Могат да донесат големи нещастия за България!

779

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 10 месеца

КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА ГОВОРИТЕ И КАТО СЕ СМЯТАТЕ ЗА ЕДИНСТВЕНИ И НЕЗАМЕНИМИ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА.ПРОВАЛА ВИ Е ПЪЛЕН. ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС, КАТО РАЗБРАХМЕ КАКВО СТЕ ЗАМИСЛЯЛИ.СЪВЕТ - СЪБИРАЙТЕ БАГАЖА, РАЗВАЛЯЙТЕ СЕДЯНКАТА И БЕГОМ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ

778

Анонимен

преди 10 месеца

На снимката има две жаби , едната е настъпена ... и един мушмурок, т.е. буква безгласна...

777

Анонимен

преди 10 месеца

нагъл,наркоманизиран мошеник

776

американеца

преди 10 месеца

В БГ няма лидер който д аизведе страната от затъващото блато-първо с е управлява отвън страната, благодарение н а което парламента не работи,службите ,правосъдието са в криза второ затъваме икономически заради санкции и неадекватни решения на ЕС-после Путин и Радев били виновни

775

Анонимен

преди 10 месеца

Киро е автоголмайстор от класа!

774

Анонимен

преди 10 месеца

Про100Кирето е достоен за награда "Дарвин", но и руснаците трябва да го наградят. Поне с орден "Св. Георги" някоя степен. Такъв принос в антиамериканизма в България, още никой не успял да постигне!

773

Анонимен

преди 10 месеца

Кире, те проруските няма нужда да атакуват, твоята глупост стига.

772

Въпросчо

преди 10 месеца

А бе, тия шарлатани няма ли кой да ги изскубе ?

771

Генерал

преди 10 месеца

Тези на снимката, плюс Кокорчо, Гном , Пинокио , Онаниев трябваше вече да са заминали на фронта и да громят Червената армия !! Защо още са тук , а не на фронта ?

770

Анонимен

преди 10 месеца

Мошенника с познатия рефрен - дали записите са били манипулирани. С тоя пиниз тиквата се измъкна от случая Мишо - бирата, като вместо да се разгледа какви ги плещи, започна разследване дали е копиран записа, как е копиран и др. подобни, след което се взе решение да се потули случая. Но тиквата беше на власт тогова, а мошенника от Канада не е. Тоест да не ни будалка дали са манипулирани записите, а да хваща куфара за Канада.

769

Илия

преди 10 месеца

Наглите типове - политици са подгонени от такива като Къро, Таки, Черепа, Бобокови, Цецо Василев, Пашата, Маргини, Маджо и други милиардерчета, така че народа трябва да си намери достоен и честен водач и всички тези корумпета да отидат по затворите а не да ми се пъчат на концерт на Лили Иванова...А и тя ако мислеше за народа, можеше да ги изгони от залата а не да им праща покани....Мисля че е време да си вдигнем главите и да видим че "Царят е гол". Колко години ни правят на луди.

768

az

преди 10 месеца

Всички виждаме какво става и си пишем по форумите, я го видят, 20 души, ч не ! Трябва да се излиза на площада и да сме иобединеи , така ще изритаме *** !