767

Ala-bala people

преди 11 месеца

Кирчовците от пп ала бала, така се издъниха, че не трябва повече да се показват. Всички са за затвора.

766

Слава Кокаина

преди 11 месеца

И големия краварник и наш'та си *** се усмърдяха окончателно! Виновни на "евроатлантиците" са разбира се Путин, розовото фламинго и извънземните.

765

Еххх

преди 11 месеца

Тия съсипаха държавата преди година сега пак се точат да я доунищожат ,няма ли кой да ги премахне тия *** ,къде са службите на който се плаща да защита от такива терористи.

764

404

преди 11 месеца

Този е поредният срам с адрес Козяк ,толкова нагло и просто същество !

763

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛ.

преди 11 месеца

Изслушах точно половината от 5-минутния запис. Щом стигнаха до това да объждат механисма за смяна на ръководството на службите и силовите ведомства с "НАШИ" хора, "ОДОБРЕНИ ОТ ПОСОЛСТВОТО" спрях. То, че е така, отдавна не е тайна. Ама се чудя как може да са толкова ПP.OC-TИ, че да ги обсъждат тези неща е по-широк формат. Наистина сме минали на ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ.

762

Анонимен

преди 11 месеца

Братя българи, нека бъдем по-обрани в емоциите си! Както стана ясно от думите на водещите политици и техните пиари, няма нищо лошо в това да се посъветваш с нашите партньори от ЕС и НАТО! Щом не се нарушава суверенитета на държавата имам едно предложение- да поканят посланика на САЩ, който в открита пресконференция да обяви състава на правителството, началниците на службите и да се избегнат нови избори и още компромати и препирни!

761

истина

преди 11 месеца

Бях същисан и потресен като чух записа - това ли е промяната - това е национално предателство, в чужди посолства / това на САЩ /да се одобряват ръководителите на силовите ведомства

760

Пян_Гъ

преди 11 месеца

ПП/ДБ - партии на мафиотското задкулисие. Антибългарски и антидемократични. Овладяват всички служба, въртят далавери и никога не са виновни. Що им миришат гащите ли, питате? Е как, защото "някой друг" е а-к-а-л в тях. Винаги е някой друг.

759

Анонимен

преди 11 месеца

Кои сили ходят да коленичат на Козяк . За съжаление си имаме Копейки, но си имаме много Соларов . Обичат ги тия долари еииииии. Оправдания и опорки на платени *** . Каквото Киро е казал все задкулисие, измами и лъжи . Па вие обвинявайте Си ДЗИ Пин, Путин и Лукашенко .

758

Анонимен

преди 11 месеца

След всички публични разкрития, кирчовците би трябвало да си приберат версиите и да се оттеглят. Няма място на политическата сцена за такива мошеници.

757

афи

преди 11 месеца

На калпав х---,комшията виновен!!!!!

756

Методи Христов Ганче

преди 11 месеца

Преди една година почерпих един и без това пиян алкохолик в Софийскадолна евтина кръчма . Той и аз съм такъв де. И ми разви теория. Че нашите служби се управляват от Брюксел и щатите . Службите управлявали партиите и изборите. И така било от времето на Луканов. Повече не го видях този да го питам откъде знае.

755

Путин

преди 11 месеца

Нагло ко*иле е просто Киро.

754

Точен

преди 11 месеца

Всъщност най-нахален е Асен Василев. Разбира, че само 7-10 % от народа е за кирякстефчовците, но иска да яхне народа в полза на САЩ. Българи????

753

Анонимен

преди 11 месеца

На тези екземпляри президентът все още не е предал мандат за съставяне на кабинет и Просто Киро хукнал да говори на г-жа Урсула дер Лайен, че България вече е колония на ПП и тримата с Асен и еврейчето Лорер ще я разпродават! И Урсулата обещала на Киро, че като подарък ще вкара БГ в Еврозоната заобикаляйки несъгласието на Австрия и Холандия. Така за няма и един ден ПП заграби БГ, а Урсула даде като сватбен подарък Еврозоната, която досега категорично отказваше! Пази боже от харвардски и ЕС управ

752

Синджир марка

преди 11 месеца

Значи . Мафията вече са партиите . А партиите се командват от вънка чрез посолството . С големи букви. . От по големите мафии . Малките мафии се отчитат на големите мафии и си вземат процента.

751

Всеки път

преди 11 месеца

Всеки път, когато Кирчо направи смислово издържано сложно изречение му се кефя много.

750

Държавата не е наша

преди 11 месеца

Борисов . След ала бала . Изпрахте ли го . Джуджетата ? Барселона ? Що къри точно сега го думнали ? Гешев , бомби ?

749

Знаех си аз.

преди 11 месеца

Наистина са крали. Вярно е и с подкрепата на посолствата . Манипулирали да изборите с ала бала..

748

Присъда

преди 11 месеца

За съгласуване с чужди посолства - затвор до живот за държавна измяна.