92

Анонимен

преди 10 месеца

До: Откъде се е взела ракета С-300?Отговор: *** съобщение за тези които не знаят,че с-300 е ракета земя-въздух...

91

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде се е взела ракета С-300?

90

Анонимен

преди 10 месеца

Всички американски средства за разузнаване - работят в полза на т.нар. украйна предупреждавайки ги за всяка атака в реално време.. а Русия воюва не смеейки да им сваля спътниците и самолетите.. Вместо да бият по собствените си украинци - руснаците трябва да бият по истинските си врагове

89

ДРУГначин

преди 10 месеца

ПО какво ще разпознаеш отчаян американофил на сайта? - бяга по тъч линията с дежурни фрази от наръчника на папагала. :)

88

КЛИПЧЕТА

преди 10 месеца

Появиха се клипчета на застрелани наци-командири от собствените подчинени. Явно края на укро-нацизма наближава.

87

РАША

преди 10 месеца

е държава на му..т..ри, олигарси, часни групировки от бивши затворници, соц. шпиони и всякаква друга с..г..ан. А начело стои едно ботоксово дж..дже дикатор дето лъже народа си и се крие в бункера.

86

КЛАСИКА!

преди 10 месеца

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! (очевано по коментарите ;)

85

оличителна черта

преди 10 месеца

ПО какво ще разпознаеш отчаян американофил на сайта? - По лозунгите и изтърканите фрази. Както нямат талант и способности... папагалска работа!

84

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен: 1:10 в полза на украинците - ха ха ха доодбре! Че и неофициалните американски споделяния от "искащи да останат анонимни" в най- добрия случай са 1:5 в полза на руснаците.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Много безочливо и елементарно лъжете русофили пoдли... Затова ви ненавиждат нормалните хора. Нямате мярка, а си личи, че не сте особено умни...

82

ПРОБВАЙ само!

преди 10 месеца

ПО какво ще разпознаеш истински американофил на сайта? - Каквото са му дали да преписва толкова силно му вярва, че не знае дори смисъла на отделните думи! А го пита нещо,а си налече гняв!

81

Циркът свърши

преди 10 месеца

САЩ и Русия преговарят за разделяне на Украйна като Корея. Държава Украйна вече не съществува. Путин прредупреди Запада да спира с игрите, мести ядрено оръжие в Беларус и предупреждава за изпреварващ ядрен удар. Дано Западът се усети, но ако не, дано удари САЩ да видят какво е война на твоя територия. Лесно се воюва отдалеч.

80

Признаци

преди 10 месеца

ПО какво ще разпознаеш американофил в разговор? - по "богатия" му речник ругатни. Другите реплики му пишат и без външна помощ не знае какво да каже.

79

Браво!

преди 10 месеца

99% от ракетите и иранските дронове са поразени от украинската ПВО. Русофилите нека си пишат дъртите лъжи и глупости!

78

КЛАСИКА!

преди 10 месеца

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!

77

Симптоматика

преди 10 месеца

ПО какво ще разпознаеш американофил на улицата? - Каквото и да каже се опитва да си наклика лайкове! (за дизлайковете внимава - да не ходи на зъболекар!):):)

76

Анонимен

преди 10 месеца

До 78 Айде ти се образовай малко пък после давай определения .Кинжал се изстрелва само от МиГ 31.Това е самолет с таван на полета от 25км И ракетата поразява отгоре,а не под ъгъл,а във видеото, което се разпространи за унищожаването на Пейтриът всички ракети,които бяха изстреляни бяха под ъгъл ,а не вертикално.

75

ей, няма балами

преди 10 месеца

изстреляни 55 ракети и ударен само един язовир!....ами ударените складове със западни оръжия и боеприпаси, тях за мравуняци ли ги смятате?

74

Анонимен

преди 10 месеца

До Боби, и те васички ПУ установки от комплекта са ги дислоцирали на едно место, *** сте едни циркаджии

73

БЕЛЕЗИ

преди 10 месеца

ПО какво ще разпознаеш два сами останали американофила късно през нощта на сайта? - Пак се надлъгват с лайковете! :):):)