132

До Русомраз

преди 4 месеца

В Рассия се произвежда цялата Менделеева таблица,Бинзин,нафта,газ,диаманти,риба,пшеница.Без ресурсите на Рассия няма *** союз понимаиш.За союза е изключително неприятно да преговаря за ресурси с Руския царь.Така е от хиляда години.

131

Анонимен

преди 4 месеца

а междувременно уж потушените от цивилната война в русия про украински жертви дали интервю за телевизията... смях, имало само 2-*** ранени никъде по границите на русия нямало съпротива

130

аз да ви

преди 4 месеца

Малко е. Трябва по често. То май идва време и за Вашингтон

129

Боби

преди 4 месеца

Относно Кузя какво стана. Тъпите Адмирали дори в Одеса/Севастопол където щеше да се базира нямаха инфрасруктура. След това РФ го евакуира в Мурманск а там БУКВАЛНО и Пристан с подходящи размери няма. Двигателите на Кузя работеха години на минималка за да може изобщо кораба да е обитаем(няма ток и вода от брега). И какво стана ктао го изведоха в Морето и натовариха всички тези системи износени от години работа - Ясно нали. А Кузя им трябва на Рашките не като бойна единица а като учебен/тест кораб

128

Боби

преди 4 месеца

До КинжалМосквич Така вземи и потърси от началото на тази година док филм за Заводите на Камаз наравн от обикновени блогери в телеграм примерно или деори Ютуб. Аз линчно не очаквах производствените им мощности да са на такова ниво. ДА КОНСТРУКТИВНО има понякога ЕПИЧНИ технически пропуски но заводите има са Муцка. Свръх роботозирани защото банално в РФ няма достатъчно подготвени кадри и РФ просто преминава на следващо ниво...

127

Боби

преди 4 месеца

До Чугунолеяр 1. САЩ практически във всички Швейцарски и Офшор банки свалиха банковата тайна Което умните руски мултимилионери ги принуди да си изведат авоарите там където САЩ и сие няма да ги докопа - Руските и Котайски Офшор зони А тези Олигарси които са с ограничен умствен товар САЩ им разказаха играта 2. Свързано с т1 Всички Мултимилиардери си изваждат авоарите от Тъй наречените Демократични страни и банки Малко по малко като изтекат договорите Точно за това че САЩ не зачитат часна собствено

126

КинжалМосквич

преди 4 месеца

Каквато държавата, такава икономиката, армията, Москвича, Камаза, Кинжала, крайцера Масква, десантния кораб Саратов, кораба Василий Бех, такива и дороги и дураки и сортире. Такива и доц Кадирка, Дюнерджията на Путин, ряженьlй генерал Шойгу-еленовъда. Абееееееее във свинеферма, лебеди не се отглеждат!

125

Питам

преди 4 месеца

Какво свястно се произвежда в Рассия. Вече се доказа, че и оружията им са като Масквичите и ЗАЗ-овете, а скоро и украинската армия ще ги набута там, откъдето са дошли. Радвайте се още малко, щото западното оръжие е на украинска територия и скоро ще стане голяма патаклама и много затворници, голобради новобранци и пияници ще отидат на Небето при Ленин, за да си гукат.

124

Русомраз

преди 4 месеца

До Анонимен 136 - Той и един бивш комшия в България, който запраши за Великата Дэржава на Най-Големите Джуджета разправяше подобни работи преди две години, но преди осем месеца напусна Матушкат и се пресели в Париж (беше завършил френската гимназия) и ми разправя едни съвсем други работи за "самозадоволяването" в русия, за алкохолиците, простотията и разкошната мизерия. Впрочем и на картошки се живее и отвреме на време на няко борш и толкоз. ;)

123

Анонимен

преди 4 месеца

До 135 Каква любима Русия виждаш ти бе.Е това,което произвежда Русия е напълно достатъчно да си задоволи вътрешния пазар и да няма нужда от внос.Ясе събуди и виж,че не става само с писане не глупости.Това,че нямаш акъл за 5 стотинки си е твой проблем.Сега ходи да просиш оръжия от тия дето не могат да ги произвеждат,а най-добре е да хващаш пътя към Украйна.

122

Русомраз

преди 4 месеца

Някой може ли да се наеме с нелеката задача да ни светне КАКВО качествено се произвежда във вашата любима Рассия. ///// Заб. Моля да не става дума за децата в Рассия, защото, за да бъдат направени акъл и ръце не трябват.

121

Анонимен

преди 4 месеца

До Боби --- Отвори си още малко очите и ще прозреш с каква технология разполагат САЩ и Западна Европа, Япония, Южна Корея. Между другото знаеш ли какво стана със великия съветски паравозь Кузя - ами ---- абортира. Голем кулукран се сгромоляса връз палубата му, направи пробойна и един щатски мултимилионер предложи да го купи, за да можем в САЩ да ходим на дискотека или ресторант "Куза". Поне ще ни върши работа за шоу, а иначе скоро ще потъне и без щатски ракети, по почина на "Масква" карабляк.

120

Чугунолеяр

преди 4 месеца

До Боби - Тея ги разправяй на оня от Куртово Кунара. Всичките имоти на шаковцете са конфикувани, затворени, банковите им сметки запорирани и разследването на индивиди свързани с разни измислени милиардери от руски произход продължава с пълна сила.Отвори сайта fbi.gov и напиши в търсачката им Russian hackers, за да се накефиш на изобилие от руска блляяд напълнила щатските федерални и са там, защото са си мислили, че са невидими, но NSA ги е видяло много бързо. :)

119

Боби

преди 4 месеца

До русомраз "с две пажарни ЗИЛ на борда" ЕТО ГО ЧОВЕКА КОЙТО ПРОСТО НЕ МИСЛИ ЛОГИЧНО! - САЩ от 1945 до сега са имали поне 200(да двеста) авионосни кораби(не само самолетоносачи) за които са разработени спец палубна противопожарна и друга инжинерна техника тиражирана в стотици екземпляри а РФ имащ релно не повече от 3(за ссср) ще разработва спец техника??? или ще ползва обикновени ЗИЛове

118

Боби

преди 4 месеца

До Чугунолеяр Опсиа какво става в 30 страни от тъй наречения запад. В останалите страни практически Руснаците нямат проблеми

117

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 124 прод 4. Всички такива кораби(разузнавателни) трябва да имат зверски сонари. (1. сонар в носа на кораба хубаво но с ограничени характеристики заради размер 2. Спускаем под Кила Още по-добре(не се вижда) но докато работи кораба стои на място 3. Влачи се на въже зад борта - най-добре Мъртвата зона пред носа на кораба се тушира(противоподводни бомбомети и торпеда) могат да се спуснат дори 2 сонара едновременно) Въпросното цитирано от теб съоръжение може да изваден на борта сонар

116

русомраз

преди 4 месеца

Цялата работа на рус-наците е като ЗАЗ-овете, Масквичите, непабедимий и димящий Крайцер "Аврора", опа грешка - "паравозь Кузя" с две пажарни ЗИЛ на борда - чудо за западните технологии плюс пияната сггаан от двуноги, щуращи се насам-натам, като мухи без глави. Това е най-пропаднала и алкохолизирана нация и дэржава, въпреки че не е и нация, а рабиш.

115

Анонимен

преди 4 месеца

До Точно така е чуготъпанар и всички ти вярват,а ония ходи да проси,а в Европа настъпва рецесия,а банките в САЩ гърмят и се говори,че ще същите ще фалират.

114

Чугунолеяр

преди 4 месеца

Цялата шибанялска руска машина се срива, а дефицитът на стоки нараства в размери на супер-хипер-инфлация. Кредитните и дебитни карти НЕ работят в чужбина. Рунаци анти-путинисти създават хаос в Матушката Любимая и това състояние напомня точно година-две преди сриването на любимите ви СеСеСеРета. На какво се надявате другаре???

113

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен "Това, което представят като "Иван Хрус" в Севастопол е различен кораб, на бакборда има съоръжение за полагане на мини. Опитай пак този път като за по-информиран!" 1. Значи са му сменили и тактическия номер така ли? 2. Минен заградител на основната си мачта има буквално една гора от антени която е характерна за точно разузнавателните кораби...??? 3. Във ВМФ и особенно в Черно море РФ има толкова кораби че да представя един за друг...???