112

Анонимен

преди 10 месеца

Това, което представят като "Иван Хрус" в Севастопол е различен кораб, на бакборда има съоръжение за полагане на мини. Опитай пак този път като за по-информиран!

111

Невярващ

преди 10 месеца

До Анонимен 118 Ами щото изобретателите на новите руско непобедими ракети са в затвора за... ИЗМАМИ.

110

Анонимен

преди 10 месеца

До Алекс - Не е украинско, щатско е и е непобедимо, като Великите СеСеСеРета. Толкова ограничени са русоробчевците, че ако могат да се усетят, положително ще се гръмнат отраз.

109

Чугунолеяр

преди 10 месеца

Рускат а трупа уринира газчица. Най-новите, супер несваляеми ракети, движещи се със скоростта на "светлината" се оказаха елемнтарна плячка за третото поколение Пейтриът, произведени през 70-те години на миналя век, а изобретателите им разпърдяли пространството сега са в съветските затвори, щото са лъгари на поразия, че изобретенията им са несваляеми. Голем кудош и ташшаак са рус-нацците.

108

Алекс

преди 10 месеца

Украинската ПВО е все по-добра.Поздравления и все така.Руският ракетен тероризъм ще бъде победен.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Иван Хрус се върна в Севастопол преди около час - без видими щети от атаката с дронове!!!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците дори и да прихванат нещо вече никой не им верва. Що тъй.

105

Ватньй стон

преди 10 месеца

Некъв "Иван Хурс" взел че понесъл сериозни щети, както тичичко си плувал по вълните. Русоробите ще ни информират ли какво му се е случило?

104

дъждовна вода

преди 10 месеца

Тази нощ руските сили отново прибягнаха до технологията на комбинираните въздушни удари срещу военни обекти в Киев, Киевска област, "Южмаш" - Днепропетровск. В първата вълна летят лижливи цели и евтини дронове, които изтощават и без това изтощената укропска ПВО, а след тях идват истинските крилати ракети и поразяват колективнозападните многомилиардни армагани.

103

не може да бъде!

преди 10 месеца

Абсолютно всички руски ракети са унищожени и свалени от украинската ПВО.Щетите и повредити в инфраструктурните обекти са плод на черна магия или на необясними загадки които тепърва ще се разнищтват!?

102

Анонимен

преди 10 месеца

Вовата пак изплющя укрите.Само така до победата!!!

101

Паника

преди 10 месеца

Не всявайте паника... Облакът от взрива в Хмелницки не е над Полша а насилствената укранизация и геноцида над рускоговорящите е измислица

100

До евроатлантичетата

преди 10 месеца

Успокойте се хора! Нищо кой знае какво не е станало! Виртуална реалност е това! И ВСЕ ПАК НАМАЖЕТЕ СИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДУПЕТА С ЙОД ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!

98

Спокойно хора

преди 10 месеца

В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!

97

Няма йод ей

преди 10 месеца

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

96

Киевски нарко клоун

преди 10 месеца

махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Отивай си във виката в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе?

95

Анонимен

преди 10 месеца

Абе рашките мачкат яко цялата западна(ла) коалиция ФАЩ/ЕС/НАТО, ама цензурата и пропагандата пречат да се види истинската картина.

94

И засвистяха

преди 10 месеца

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

93

Атомни слънца

преди 10 месеца

ще изгреят скоро в някоя дълбока лятна нощ! И ще видим истинската светлина на евроатлантизма! Отблизо!