Снимка: архив, БГНЕС

Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица Киев, съобщиха от гражданската и военна администрация на града, цитирана от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прехванати и унищожени.

Още по темата
"Още едно въздушно нападение срещу Киев, 13-о поред от началото на май! И както винаги, през нощта", съобщи администрацията в Телеграм акаунта си. Според него крилатите ракети са били изстреляни от стратегически бомбардировачи Ту-95МС в района на Каспийско море.

"По предварителна информация всички вражески цели във въздушното пространство на Киев са открити и унищожени", добави администрацията.

В ежедневната си сутрешна актуализация украинската администрация съобщи за 55 руски нападения през изминалото денонощие. "Ракета С-300 е поразила язовир в района на Карловка в Донецка област" (изток), съобщи генералният щаб. "В резултат на това има голяма опасност от наводняване на околните населени места".
(БТА, Асен Георгиев)
 

Коментари Напиши коментар

136

До Русомраз

преди 1 седмица

В Рассия се произвежда цялата Менделеева таблица,Бинзин,нафта,газ,диаманти,риба,пшеница.Без ресурсите на Рассия няма *** союз понимаиш.За союза е изключително неприятно да преговаря за ресурси с Руския царь.Така е от хиляда години.

135

Анонимен

преди 1 седмица

а междувременно уж потушените от цивилната война в русия про украински жертви дали интервю за телевизията... смях, имало само 2-*** ранени никъде по границите на русия нямало съпротива

134

аз да ви

преди 1 седмица

Малко е. Трябва по често. То май идва време и за Вашингтон