410

Анонимен

преди 1 година

Кат ви навържат в Хага друга песен ще пеете .Това не е никак пресилено, там ще ги предаде руският народ .Не може да го лъжат вечно .

409

Аз мисля

преди 1 година

Не мога да разбера тези, които подкрепят войната, която води Русия! Путин майка си ли търси в Украйна? Ако Ердоган реши, че със специална операция да анексира Кърджали и Родопите, и че ще ги освобождава от нацисти? Какво ще кажете драги русофили?

408

не проумявам!

преди 1 година

и как ще победиш мощната руска военна машина с десетина F-16....дрън-дрън!...ама да отбият номера!

407

Не им пука

преди 1 година

На евроатлонтическите фашистки у.репки! Търсят си белята и то от отдавна.Това не е война между Украйна и Русия,а между Запада и Русия

406

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 460: "Не знам на какво се надяват НАТО". И аз не знам, на какво се надяват НАТО, но предполагам на какво се надяват САЩ. Забележете че САЩ очакват Украйна да получи самолети "от запасите на съюзниците". Т.е. сателитите на САЩ ще трябва да подарят на Украйна техните Ф16, а след това да купят нови самолети от САЩ. Чиста печалба. Добре е, че ние още нямаме Ф16, от нас ще вземат на босия цървулите.

405

Анонимен

преди 1 година

Хохлите са обречени.30000,дадоха фира само в Бахмут.Не им ли дойде акъл в главите че на ринга руснака е тежка категория,а те са категория К.Пулев.

404

Fool

преди 1 година

До 461 Анонимен - колко са е стар? Дълго време е произвеждан, но последните варианти имат много подобрения. Зависи ти модификацията. Реално ако искат САЩ да изпратят много целеви изтребител на Украйна това е 4-то поколение самолета. Другото е Ф-22 който има забрана за всякакъв вид износ, другия е Ф-35 кой няма как да го "дарят" на Украйна. Стар или не, ще се види като залетят самолетите. Русия последните години само се хвали, но от Wunderwaffe оръжията им не виждаме нищо напредничаво...

403

Анонимен

преди 1 година

"Какво още не са получили укронацистите от Киев?" - Само ядрено оръжие остава да получат.

402

Анонимен

преди 1 година

Какъв е риска бе? Искате да кажете, че се плашите от Ф-16 ли? А какво ще кажете за Ф-22 тогава?

401

Анонимен

преди 1 година

Ф-16 е стар самолет и срещу почти всяко ПВО средна ръка ще изпадат като зрели круши. Не знам на какво се надяват НАТО. Тези Ф-16 ще станат ловни трофеи.

400

Питащ

преди 1 година

Някой знае ли колко милиарда още ще гушнат Зеленски и дружинката му.

399

Слава на Русия

преди 1 година

Какво още не са получили укронацистите от Киев? Нека им дадат и самолети, но и това няма да им помогне.

398

Малко за политика

преди 1 година

Какво ще стане ще видим. Сега можем само да гадаем какво може да стане. Възможно е смолети Ф16 да излитат от Полша за да изпълняват бойни полети над Украйна (уж са украински). И тогава Русия може да реши че те са легитимна цел не само когато са над Украйна, но и когато са във въздушното пространство на Полша.

397

време за Възраждане

преди 1 година

Копейкин да си забира Рундьо и Импексова и заедно с изкукуригалите си последователи да си взимат повиквателните и да се пръждосват към другарите си в окопите ....

396

Анонимен

преди 1 година

Москва потъна ли?

395

кремълския дядка

преди 1 година

Капутлин ОБОСРАЛСЯ !!!

394

2498322

преди 1 година

И Запада си има цели. Да не е казано, че само целите на Русия са важни.

393

САТАНА

преди 1 година

Руската отбрана да се финансира с 100 млн.мутантий !

392

ИГРА НА НЕРВИ

преди 1 година

Да си го каже щом направо - щом САЩ са дали зелена светлина за обучение на украински пилоти на НАТОвски самолети, значи това отдавна вече се прави и скоро може да очакваме грипени, еурофайтъри, ф16 и други на фронта. Същото като с ракетите Storam Shadow - UK тъкмо обяви, че е дала ракети и на другия ден те полетяха (ама приспособяването ба Миговете за тях е отнело месеци).

391

Дет Мороз

преди 1 година

*** му треперят гащите! Тъпанарите русофили даже не разбират за какво иде реч!Всъщност това не са никакви русофили а изкукуригали чукундури.Русия и руският народ не заслужават такъв диктатор. Русия трябва да бъде водеща сила със САЩ и Европа.