470

Анонимен

преди 11 месеца

Путьоробите ги тресе страх и злоба в простите им и необразовани главици. Фантазират си че *** ще спечели. Русия е скрап, винаги са били, също като вас. За това се харесвате, защото сте едни и същи въздухари и неудачници с голямо его и малка п16ка. Много ми е кеф, че нищо не виждате, защото ще ви заболи по-силно.😂😂😂

469

Анонимен

преди 11 месеца

Всичкото това оръжие може да се преобразува в метали, суровини и енергия, няма да се замърсява природата, държавите ще живеят в мир. Нужни ли са на човечеството отрови и разрушения? Вместо света да се занимава с това, кой е прав и кой е крив, може да се разоръжи от полюс до полюс. Вместо да воюваме, можем да оформим планетата ни в рай. Човечеството трябва да се противопостави решително на производството на каквото и където и да е оръжие, на всяка цена. Разумът е достатъчно условие за живот.

468

asd

преди 11 месеца

Русия да каже колко самолета, танкове, камиони, локомотиви, гориво и продоволствия получи през Втората световна от съюзниците си САЩ, Великобритания и Канада! При условия каквото е разрушено във войната не се плаща. Защо сега като същите правят същото на Русия не се харесва и го представя по друг начин?

467

Хе Хееееееееееее

преди 11 месеца

Никой вече не се плаши от руските заплахи... Видяхме ги колко си могат. От 1г и 4 месеца не могат да превземат 15% от Украйна.

466

противоречия

преди 11 месеца

Санкциите --пречат на запада. Ф 16 са щайги---

465

Анонимен

преди 11 месеца

Щом гнома пиши от бункера си, значи са вече пред абсолютно поражение и тотален разпад. Хаха

464

Бойко

преди 11 месеца

Русия трябва да унищожи европа! Не може така да продължи мизерията, толкова обичана от германци, французи, ...

463

джо

преди 11 месеца

Няма никакво значение какво оръжие ще получат укрите... Все тая, пак ще гризнат дръвцето... Отначало щяха да победят с джавелините, после хаймърси, пейтриоти и т.н. резултатите.... ПЛАЧЕВНИ. Същото и с танковете ,само бой ги оправя колкото по- голям,толкова по- добре....

462

Анонимен

преди 11 месеца

Очаквайте 3та световна война.Много скоро

461

Войната ще свърши

преди 11 месеца

Когато се спомине последния смъркач.

460

Ф-16 ще свършат

преди 11 месеца

В Кремиковци като опростачен Мат'РЯЛ.

459

Мохимеденските

преди 11 месеца

Етноси немат бъдеще във православна България.

458

МуслимангАЛИте са

преди 11 месеца

Заплаха за България и човешката цивилизация.

457

Конфуций

преди 11 месеца

Колкото по-дълго се проточва войната, толкова по-силна става Русия. Това че губи много техника не е проблем, техниката и без това е морално остаряла и плаче за подмяна а войната е добра причина да се впрегне военно промишленият комплекс за да се произвеждат оръжия от ново поколение. Когато войната приключи Русия ще бъде най-модерната армия в света въоръжена с най-ново поколение оръжие докато западът се опитва да навакса с модернизация на старите ръждясали тенекии Ф-16, Химарс и Патриот.

456

IQ 3.14

преди 11 месеца

До Анонимен524 не е за вярване, ама руснаците поемат колосален риск и ни обявяват едностранно война и ни освобождават насила от монархията.

455

Анонимен

преди 11 месеца

Това като рискът от HiMARS, Patriot и StormShadow ли е?

454

Анонимен

преди 11 месеца

Платените сорросоиди слагат минуси на мненията за мир защото именно те не само искат война те я започнаха.

453

Анонимен

преди 11 месеца

Не е за вярване че през ВСВ нашите пилоти са свалили много англо саксонски изтребители дошли тук просто така без причина да хвърлят бомби. Ние дори не участваме във войната и не пращаме войски на изток на фронта.

452

Анонимен

преди 11 месеца

Единственото което ние българите трябва да правим е да работим за мирно решение но не на думи а на дела защото на думи искаме мир но на практика пращаме оръжия. Това е позорно и недопустимо това са братски народи и нашия дълг е да ги помирим !!!

451

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера оня ден японския премиер седнал на една маса с Байдън и се радваха заедно с кликата наречена геседем на пропагандатора на войната. Снимката от кръглата маса. Джо му викал президент на японеца нищо че са монархия. Жалка клика.