390

Анонимен

преди 1 година

Каква мъка и болка в коментарите на джендърите и хохлоидите, радва ми душата. Кристална нощ ще има за вас, драги ми сopосоuдчета!

389

Батьо Зеленски

преди 1 година

Бахмут е превзет изцяло.Вагнер ликуват.Честито укронац.исти!

388

Анонимен

преди 1 година

445 Какво е Бълагия?

387

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще я има. Но кога най-после ще тръгнат Китай и Япония да си взимат те техните земи?

386

добре

преди 1 година

относно краварите -по-добре кравар отколкото крава т.е руско ***

385

ясно

преди 1 година

волните казаци ще победят крепостните ***

384

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СТИГА СТЕ ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ,ДЕИСТВАИТЕ.ЧАКАМЕ ПРОЛИВА ДР.СТАЛИН И АНГЛИЯ ПОД ВОДА.

383

Няма закога

преди 1 година

Няма закога да им дава. Скоро Украйна няма да я има, на кого ще ги подари Западът, на Путин? Вероятно

382

Батьо Зеленския

преди 1 година

Има някои тук много м..а.л.оУмни .като например Анонимния три,ол 430.който навярно е от доносниците.д.б

381

SS

преди 1 година

Чудя се на някои ? Война иде те апартаменти купуват ...?

380

Анонимен

преди 1 година

Диви и малограмотни последователи на партии като Възраждане, които повтарят глопустите на своите глупави идоли, без да имат поне най-малкото свобода да потърсите вярна ли е това което ви приказват. Като почнат да говорят идолите ви зяпвате като кухи ***. Има исторически книги, ВЗЕМЕТЕ и прочетете. Никой няма да ви съди. Но ще ви се сърдят онези, които искат да ви манипулират. Как може да даете доверието си на неуки хора, които отричат съществиването на украинския народ? Утре ще отречат и вашет

379

Генчо

преди 1 година

До 419 до Иван Грозни а и след това до Петър Първи Русия няма, има Московско княжество. Реално Московците си присвояват това име както днес Македонците и парадират с него, а са толкова свързани с Рус колкото Северно Македонците с Македония.Ама няма кой да чете, Паисий, Раковски и Левски...никой от тях не нарича Русия Русия, само Московития и прочее... Реално Киоев е Рус. А не знаеш дори и руски език. На руски Окраина е покрайнина не Украина, Украина значи даже и на български - "в страната"

378

Анонимен

преди 1 година

Не може да спрете хората да задават въпросите, не може! Рано или късно ще ви питат, какво се е случило. И защо положението в Българи е такова. Тогава идва тежката част да отговаряте на тези въпроси.

377

Анонимен

преди 1 година

В какво падение се намира българското общество. Благодарени на лековерието и лекотата с която се хвърлят от еддна антибългарска идеология, като руската към следващата антибългарска идеология, като френската, немската или която и да е още друга. От тук идва бруталното разделение. Защото не стъпваме на своя доктрина, зад която да застанем обединени и да намерим общия съм напред! Вместо това виждаме шайки, които са се обособили на идеолическа принадлежност и разбиват държавата за да бъдат богати.

376

Днес току що

преди 1 година

Публикува превземането на Бахмут! Пък вше тека си празнувайте измислената Украинса перемога! Айде!

375

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 407 И 200 000 руснаци умряха за нещо. Нещото е Путин.

374

Кравари

преди 1 година

Не трябва ли да се мобилизипате под статията, че Бахмут е превзет ;))

373

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е от вас хора, що за акъл имате. Вие нямате достойнство и национална принадлежност в следствие на руското комунистическо владичество под което е Била България за десетилетия. Превърнали са ви в пионерчета и чавдарчета насилствено. Но само сами може да станете българчета. Чрез учене и търсене на отговорите в историята. Не може да направите разлика между насилник и жертва. Не можете!

372

Анонимен

преди 1 година

Всички свободни демократични медии по целия цивилизован свят ежедневно от една година непрекъснато и многократно съобщават за победата на Украйна и рухването на Русия, но само рубладжиите, копейковците, Сирия, С. Корея, Куба и Иран не могат да го усетат това нещо. А, и Еритрея.

371

Кравари

преди 1 година

Не може да си слагате минусчета и да промените така риалноста! Истинския мъж знае, че е загубил и го приема с достойнство! Не си турва 1 миллион лайка и се прави че всичко е наред!