450

Анонимен

преди 1 година

САЩ са хвърлили не една а две атомни бомби в пълно безсилие да се справят с една Япония ти ми слагаш минус ами върви сложи цветя на паметника на убивалите майки и деца в нашата страна техни пилоти на изтребители. Бомбардират България от 1941 година до 1944 цели четири години но защо кажи де.

449

Анонимен

преди 1 година

Какъв господин е той постовете му изпълнени със злоба и закани смях.

448

Анонимен

преди 1 година

САЩ се изнесоха позорно от Авганистан само преди година и половина някъде след 20г. безсмислена война позорно бягаха и на летището дори дадоха жертви. А ти си седнал да ми разправяш че не били губили война ами Виетнам загубиха и там. Нашите пилоти са свалили тяхните пилоти на изтребители и даже сорросоидите им издигнали паметник позор

447

Георги Георгиев

преди 1 година

Г-н Керанов ,никога не казвайте НИКОГА,случвало се е и след това бяха хвърлени бомбите в Япония .А НИКОГА ФАЩ не е воювала за РОДИНУ.

446

Анонимен

преди 1 година

Прав си че долното не стига че мрази но и крайно неграмотно и кълне неистово от омраза. Мисля че такива опорки им дават от НПО да използват език на омразата и разделение. Както се вижда техните господари работят за война след като не работят за мир значи работят за война давайки оръжия и муниции и настройвайки не умните и ниско интелигентните и необразованите в омраза.

445

Анонимен

преди 1 година

Вместо така неистово да мразиш,научи правописа,неграмотен си ! А даваш акъл !

444

Радон Керанов

преди 1 година

Никога военнопломишленият комплекс на САЩ не е губил война! И никога няма да загуби! Това не могат да разберат умниците, дето говорят колко е непобедима Русия! Жалка история!

443

Радон Керанов

преди 1 година

Кого плаши дребното същество от Кремъл!?Как си представя този меко казано неумен човек да спечили войната срещу държава зад която стои ВПК на САЩ, Германия, Франция и т.н. Смешни хора със смешни мисли! Никога Русия не е била толкова жалка...!

442

Анонимен

преди 1 година

Ясно е,че Украйна губи войната! Всеки ден загиват златни украински момчета,но загиват и руски момчета! Западът е жесток,брутален и циничен,не му пука,даже е доволен от таябратоубийственс война.Обаче много зле си прави сметката-Русия,каквото и да говорят за нея,не само не губи войната,сми я печели! При това без да воюва дори със средния си капацитет.САЩ превърнаха Европа в своя слугиня и жалка *** ,те не искат да има силна и богата Европа.Но САЩ губят икономическата си война с Китай! Т

441

ДЕМОНОКРАЦИЯ

преди 1 година

До Коментатор Според ФАЩ е демократично да изсипеш навсякъде из Азия милиони противопехотни мини замаскирани като детски играчки. Да пръскаш джунглата и цивилното население по селцата с агент Ориндж, след което поколения да имат проблеми с репродуктивността и израждания. Да превърнеш два града в стъкло, а цивилното население там- в сенки по асфалта... Да правиш ваксинации в Африка предизвикващи стерилитет...Да си най-големият длъжник на Света и теглейки кредит да подклаждаш с локални войни

440

Анонимен

преди 1 година

Русоробска държава сме Ние.

439

Св

преди 1 година

Страна, базираща цялата си политика и управление на страха и заплахите. Не ползва "моркова", а само "тоягата" ... но така са си били и ще бъдат. Народопсихология

438

Анонимен

преди 1 година

Много държави воюват с Русия и нищо не могат да направят ))

437

Странно

преди 1 година

Много странни саруснаците,или са хуманисти,доказаха го и в Буча или са лъжци...1. Санкциите ще вредят повече на запад тръбят руските глашатаи...защо тогава плачете всеки ден даде махнат.2. Ф 16 са щайги ,а Миговете ,Су да върхът на самолетите. Защо тогава се страхувате от щайгите. Сега е момента да докажете с колко Си е по добър от щайгата.

436

ганю е проста путка

преди 1 година

503 е паталогичният случай. ИдиотиКато него могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.....пфу.

435

всички печелят

преди 1 година

Войната в Украйна беше предизвикана защото дълговете на цивилизования свят станаха много големи и им трябваше бърза инфлация за да могат да ги обезценят. В същото време руснаците правеха рекорден БВП. За януари и февруари 22 година имат рекордни ръстове в производството и икономиката въпреки, че бяха под адските санкции. Демокрацията нямаше как да ги забави освен с война. Сега руснаците ще я използват за да си оправят армията и военната техника, а запада ще може да си плаща дълговете.

434

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя свободния?Франция? Или другите европейски страни? Англия оцеля срещу Хитлер само защото беше на остров и много и помагаха. Франция се държа най - дълго - месец. Ця,ла европа 8 години се съгласява с убийствата на жени и деца в донбас. И това не и стигна, а разпали войнатра в Украйна за още жертви. И си прави компромиси колкото иска. Дори с животите на собствените си гласоподаватели.

433

ББ

преди 1 година

и хитлер така умря ...в позор,Свободният няма да направи компромис с Ценностите си...няма да предаде ...Бог и да се съгласи с убийствата на жени и деца!3 Световна...ок Света ни е готов и технологично и морално!!!...ще е три дневна!!!

432

Анонимен

преди 1 година

Русия отново се оплаква от последствията от действията на Русия.

431

Тъп укри

преди 1 година

All in после зеления не ривеш че ти счупиха държавата