11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Винаги съм казвал брато, че тука мафията е държавата, не можеш да направиш разлика :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Отворете нов раздел рубрика,,Войната на мафията в България"....Голям сериал се очаква.Две финансови ,,институции" са се скарали.Прехвърчат бомби от пиратки Прелитат дронове на ,я Президента, я на неизвестна , за сега групировка.Армията на Доган Разпределителя се бие на страната на централните сили.А може би обратно.Кскто всичко в тая пуста държава Народа бега на Запад.Също като в Русия.И да си на едната и да си на другата страна , все си родоотстъпник и заплашен със затвор..ХАОС

9

Анонимен

преди 1 година

Отворете нов раздел рубрика,,Войната на магията в България"....Голям сериал се очаква.Две финансови ,,институции" са се скарали.Прехвърчат бомби от пиратки Прелитат дронове на я Президента, я на неизвестна , за сега групировка.Армията на Доган Разпределителя се бие на страната на централните сили.А може би обратно.Кскто всичко в тая пуста държава Народа бега на Запад.Също като в Русия.И да си на едната и да си на другата страна , все си родоотстъпник и заплашен със затвор..ХАОС

8

Анонимен

преди 1 година

Вие плюете полицията и прокуратурата, ама без тях накъде :))) Мен веднъж ме спасиха без дело, щото помогнах на един колега охранител, видеха как стоят нещата и стана точно както исках, в смисъл аз си бях честен с тях и те го видеха това :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Всички са против главният прокурор което е нормално в една болшевика к о ч и н к а. А папки Гешев има за всички и ако ги хвърли на открито България отива в 3та глуха и ще има санкции. Рундьо отиде да си получи институции в ЮАР малко след като Лавров беше там. България отива в бездната с незиждана скорост.

6

Майора

преди 1 година

Версии много , но истината трудно ще излезе на бял свят! Явно с процесите срещу олигарсите Гешев настъпи нечии интереси и затова сега е неудобен! Отделно за двете колежки е всно че да от кръга "Капитал" , с да не говорим за едната , която живее в държавен апартамент , а има личен в друг град!

5

Анонимен

преди 1 година

До 2 - Гешев го играе театро. Какво се промени във ВСС, че да изгонят Гешев? Нищо. Доро и ако синподаде оставката, кои си мислят тея от ПП, че ще докарат? Пак подобен индивид.

4

1

преди 1 година

Виждам, че има несъгласен с тезата ми. Добре! Така и не разбирам обапе, кал ГЕШЕВ се е сдобил с такава папка? Доган ли му я е дал, защото уж той имаше таква папка. Или Божков? Или Мустака койтонограби републиката (да бе се бъркас Мустака на републиката)?

3

fact

преди 1 година

мими, ентерът вече е натиснат....чакаме клипове, стрелби и т.н.

2

Анонимен

преди 1 година

Гешев е обиден на Боко, щото го пазеше досега и изведнъж го хвърли на вълците, което е нормално за Бойко :)))

1

Анонимен

преди 1 година

Айде с конспирацията ... Пич - Ако Гелев имаше такава "папка" Борив щеше да е в затвора, а Гешев щеше да е в политиката, но и двамата знаем, че тая бомба, нямаше да е просто димка ...